Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Anouk van Eekelen Director Aanbodinnovatie NBTC - Charel van Dam Director Marketing NBTC - Reineke Boot nieuwe directeur SAIL Event Partners - Chantal Jurgens Online Marketeer Noordwijk Marketing - Sebas ten Tije nieuwe general manager Derlon Hotel Maastricht


Anouk van Eekelen Director Aanbodinnovatie NBTC

Anouk van Eekelen start 1 februari als Director Aanbodinnovatie. Met deze aanstelling onderstreept NBTC haar ambitie om richting te geven aan de ontwikkeling en innovatie van relevant aanbod van de bestemming Nederland. Hiervoor was Van Eekelen Wethouder in Papendrecht & Regiobestuurder voor de Drechtsteden waar ze verantwoordelijk was voor de portefeuille economie. Lees hier verder.


Charel van Dam Director Marketing NBTC

Charel van Dam start ook 1 februari als Director Marketing. Binnen deze functie staat de verschuiving van aantallen bezoekers naar waardegroei en spreiding centraal. Van Dam is twee jaar werkzaam geweest als Marketing Director bij Cuba Travel Network, daarvoor was hij 5 jaar Digital Marketing Manager bij Amsterdam Marketing en HEMA. Tot 2011 heeft Van Dam 7 jaar diverse functies vervuld bij NBTC, waaronder Online Marketing Manager en Vestigingsmanager van Japan. Lees hier verder.


Reineke Boot nieuwe directeur SAIL Event Partners

Reineke Boot is de nieuwe directeur SAIL Event Partners. Zij wordt eindverantwoordelijk voor de algehele productie van de tiende editie van SAIL Amsterdam die in augustus 2020 wordt gehouden. En zal in die rol nauw samenwerken met Arie Jan de Waard (voorzitter Stichting SAIL Amsterdam) en Mitra van Raalten (directeur Stichting SAIL Amsterdam). Reineke Boot volgt in deze functie Erwin van Lambaart op, die momenteel directeur Holland Casino is. Reineke Boot heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van grote events met een sociale impact. Zo was zij operationeel directeur van de Giro d’ Italia start in Amsterdam in 2010 en Global Head of Partnerships voor Volvo Ocean Race.


Chantal Jurgens Online Marketeer Noordwijk Marketing

Chantal Jurgens is de nieuwe Online Marketeer bij Noordwijk Marketing. Afgelopen 5 jaar heeft zij gewerkt als zelfstandig ondernemer met een eigen webshop in promotieartikelen. Met haar afgeronde hbo-opleiding Tourism Management, toeristische achtergrond en online kennis is zij een mooie aanvulling voor het team. Haar uitdaging is om Noordwijk als destinatie nog beter op de kaart te zetten, met name online voor zowel de Leisure als de MICE markt.


Sebas ten Tije nieuwe general manager Derlon Hotel Maastricht

Sebas ten Tije is de nieuwe general manager Derlon Hotel Maastricht. Ten Tije heeft ruime ervaring in het topsegment van de hotellerie in binnen- en buitenland. Hij is onder meer werkzaam geweest bij Four Seasons Hotels & Resorts, Shangri-La Hotel Vancouver, The Berkely in Londen en Hotel de L’Europe Amsterdam en lid van de Leading Hotels of the World in de functie van director of rooms.

Plaats op:
Datum: 30 januari 2019
Gerelateerde artikelen  
30-01-2019 Nieuws Koersverandering voor NBTC: managen van groeiend aantal bezoekers
12-06-2019 Nieuws On the Move - juni 2019
06-03-2019 Nieuws On the Move - maart 2019
17-07-2019 Nieuws On the Move - juli 2019
16-01-2019 Nieuws On the Move - januari 2019
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,57 seconden.