Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.

De Professional Lighting Design Convention, PLDC 2019, vindt plaats in Rotterdam, van 24-26 oktober 2019, en wordt voorafgegaan door een preconferentie op/rond 23 oktober. 

De organisatoren breken deze keer met de traditie dat de Professional Lighting Design Convention, PLDC in een hoofdstad wordt gehouden en hebben Rotterdam uitgekozen als locatie voor de volgende Europese editie. Rotterdam is van een goed bewaard geheim voor liefhebbers van moderne architectuur uitgegroeid tot een bruisende, moderne metropool met een ogenschijnlijk onbeperkt aantal culturele attracties en innovatieve hubs. Deze stad met zijn maritieme en industriële historie en de grootste haven van Europa is uitstekend toegankelijk: de luchthaven Schiphol ligt op nog geen uur rijden.

Bundeling professionele deskundigheid

De toekomst hangt af van ons vermogen om samen te werken en de juiste mensen met de juiste kennis bij elkaar te brengen en tot een perfect team te smeden. De moderne samenleving stelt steeds hogere eisen aan architecten, lichtspecialisten en producenten. Daarom is het noodzakelijk dat een team van toegewijde professionals de rol van lichtontwerp in de bouwkunde opnieuw definieert. Goede architectuur heeft meer dan drie dimensies en kan niet meer worden gerealiseerd op basis van 'alleen ik'. Het gaat erom dat de professionele deskundigheid die nodig is om een project te realiseren en optimaliseren wordt gebundeld.

Merging masterminds

Het motto van PLDC 2019 in Rotterdam, Merging masterminds, is bewust gekozen om de discussie over nieuwe samenwerkingsvormen bij bouwkundige projecten aan te zwengelen en ervoor te zorgen dat deze samenwerking ook daadwerkelijk tot stand komt. Tot nu toe richten architecten, lichtontwerpers, programmeurs, sociologen, mediadeskundigen, onderzoekers, producenten en klanten zich alleen op de uitdagingen waar ze nu tegenaan lopen, maar ze hebben geen goede oplossingen paraat voor de toekomst. Op dat punt zullen er tijdens PLDC 2019 stappen worden gezet. De deelnemers worden uitgenodigd na te denken en van gedachten te wisselen over een toekomstgerichte aanpak van passende en betekenisvolle samenwerking.

Het succes van het PLDC-concept heeft zich inmiddels bewezen en daarom is wederom gekozen voor een driedaagse conferentie voor mensen uit het vak, waar ongeveer 80 professionele papers worden gepresenteerd door toonaangevende sprekers uit de wereld van het lichtontwerp, de architectuur, het onderzoek, de stedenbouw, het daglichtontwerp en andere gerelateerde sectoren.

Plaats op:
Datum: 20 december 2018
Bron: Rotterdam Ahoy
Gerelateerde artikelen  
03-10-2018 Nieuws Rotterdam Ahoy sluit partnership met Dreamhack
22-04-2011 Nieuws Rotterdam haalt vierdaags dermatologisch congres naar de stad
30-05-2018 In the spotlight 15th Annual Conference of the Metabolomics Society vindt plaats in Den Haag
26-05-2016 Nieuws EvenementContact in 2017 en 2019 naar Rotterdam Ahoy
29-05-2019 Nieuws Europa’s grootste congres voor duurzame steden kiest voor Rotterdam
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,64 seconden.