Nieuws  
 

Mariska Pater treedt terug als directeur Groningen Congres Bureau - Nathalie Spaargaren verlaat CLC-VECTA - Anita Bos tijdelijk manager op Parc Broekhuizen


Mariska Pater treedt terug als directeur Groningen Congres Bureau

Na ruim twintig jaar voor het Groningen Congres Bureau te hebben gewerkt, heeft Mariska Pater besloten tot een wending in haar carrière. Per 1 januari 2019 treedt zij terug als directeur en is haar dienstverband met GCB beëindigd.
Pater is in 1999 bij het GCB begonnen. In 2013 volgde zij Jaap Westerhuijs op als directeur. en onder haar leiding heeft het GCB veel betekend voor de Groninger congresmarkt. Naast de voornamelijk meerdaagse internationale wetenschappelijke congressen werden de activiteiten van het GCB uitgebreid met grootschalige reünies.
‘Het GCB is een prachtige en professionele organisatie. Onmisbaar voor de promotie van Groningen als congresstad en onmisbaar voor het behoud van haar positie in de top 10 van Nederlandse congressteden. Het was voor mij een eer hier aan een bijdrage te mogen leveren. Na twintig jaren ben ik toe aan een volgende stap in mijn carrière. Ik ga de komende maanden de tijd nemen om mij hier op te beraden’, aldus Pater. De directievoering wordt tijdelijk waargenomen door Arjan Doornbos.


Nathalie Spaargaren verlaat CLC-VECTA

Na bijna 8 jaar heeft Nathalie Spaargaren besloten zich verder te willen ontwikkelen in een nieuwe omgeving en bij een ander soort organisatie. Per 1 december is zij werkzaam als Executive Assistant bij Deloitte
Nathalie is vanuit haar stage en vakantiebaan gegroeid naar een vast gezicht en factor binnen de vereniging. Haar keuze om nu een volgende stap te willen maken als is dan ook heel begrijpelijk.
Inmiddels is Jeannette van der Tol gestart als nieuwe bureaumedewerker en neemt de secretariële en administratieve taken over van Nathalie, alsmede de ondersteuning bij events.
Jeannette heeft na het afronden van de studie Small Business & Retail Management vele jaren gewerkt als Management Assistent bij een bouwbedrijf. De werkomgeving van een branchevereniging is nieuw voor haar, maar zij heeft veel zin om te groeien in deze uitdagende baan met voldoende afwisseling en veel sociaal contact.


Anita Bos tijdelijk manager op Parc Broekhuizen

Anita Bos, voorheen general manager van het Amstel Hotel, wordt tijdelijk de general manager van landgoed Parc Broekhuizen.
‘Parc Broekhuizen is bijna twee jaar open, een mooi moment om te evalueren. Mijn opdracht is om vooral met een frisse blik te kijken naar wat er goed is, wat we kunnen verbeteren en hoe we Parc Broekhuizen verder op de kaart kunnen zetten. We zouden graag meer gasten uit de directe omgeving ontvangen. De drempel om hier binnen te stappen wordt echt ten onrechte als hoog ervaren’, aldus Anita Bos.

Plaats op:
Datum: 12 december 2018
Gerelateerde artikelen  
29-05-2013 Nieuws Nieuwe directeur Groningen Congres Bureau houdt koers
25-07-2018 Nieuws On the Move - juli 2018 (2)
10-01-2018 Nieuws On the Move - januari 2018
14-06-2017 Nieuws On the Move - juni 2017 (2)
24-07-2013 Nieuws On the move (Juli 2013)
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,74 seconden.