Nieuws  
 

Het was een lastige beslissing, maar om meerdere redenen is het ook een hele goede beslissing: de Gouden Giraffe Event Awards wordt verschoven. Learn from the Best gaat nu van december, naar februari. De Gouden Giraffe Awardshow verhuist van februari, naar maart/april.

EventBranche.nl trekt al enige jaren de kar van de Gouden Giraffe, nadat de collega's van HighProfile Events en CLC Vecta dat jaren daarvoor deden. Het trekken van die kar valt enorm zwaar, kost veel tijd, geld en energie, maar dient een veel groter doel, zodat er ook weer heel veel energie uitgehaald wordt.

'Natuurlijk zijn wij ongelooflijk trots dat de Gouden Giraffe in onze stal zit, maar hier is het doel veel groter: wij zien deze awards als de ultieme motor achter het claimen van een stevige rol binnen de marcom-budgetten, als een constante en als het bewijs van de impact en het effect van onze creatieve live momenten. Dat is zo ongelooflijk belangrijk voor onze hele branche, dat van uitstel zeker geen afstel komt!', aldus Sjoerd Weikamp van EventBranche.nl die meteen van de gelegenheid gebruik maakt om de branche te activeren en te motiveren:

'Doe mee, schrijf in, pak het podium en profiteer van de langere inschrijftermijn (deadline 21 januari 2019) . Dus is er nog een evenement waar u overdonderd was, waar de impact er vanaf knalde, waar u echt geraakt werd, of eentje die gewoon ongelooflijk goed was: schrijf in! Gooi de schroom van u af, want deelname is goed voor u, voor de branche. En nee, het zijn niet altijd dezelfde bureaus die winnen, ook niet dezelfde merken, zeker niet als u het lef heeft ook gewoon mee te doen. De jury kijkt niet naar namen, maar naar creatieve keuzes icm impact', aldus Sjoerd.

Historie Gouden Giraffe

De Gouden Giraffe beloont al sinds 1994 bedrijven en bureaus die hun nek uit steken, en door middel van beleving en een live moment zichzelf durven te vermarkten om een boodschap te communiceren. Na afloop van de laatste editie van de Gouden Giraffe (in april 2013), kondigden de oorspronkelijke initiatiefnemers van de Gouden Giraffe, brancheorganisatie CLC VECTA en High Profile Events, aan zich te gaan herbezinnen, met de markt in overleg te gaan en daaropvolgend een nieuw concept te ontwikkelen. In EventBranche.nl, het multimediale kennisplatform in de evenementenbranche, vonden zij de partij die de award weer nieuwe leven in kon blazen.

De vernieuwde Gouden Giraffe Event Awards manifesteren zich als impact award. De prijs voor de beste zakelijke evenementen van Nederland gaat op zoek naar winnaars in 5 categorieën. Het draait allemaal om de effectiviteit. Natuurlijk spelen creativiteit, innovatie, duurzaamheid en originaliteit ook een rol in de jurering, maar onderaan de streep telt boven alles één ding: welke meerwaarde had het event voor het opdrachtgevende bedrijf (of organisatie)?

Plaats op:
Datum: 29 november 2018
Gerelateerde artikelen  
08-10-2012 Nieuws De jacht op de Gouden Giraffe binnenkort weer geopend
16-09-2015 Nieuws Gouden Giraffe trapt af in de Kuip op 14 december
28-10-2015 Nieuws Gouden Giraffe: laatste kans om uw event in te schrijven
27-05-2011 Nieuws Vernieuwde Gouden Giraffe gaat van start als d Live Communication Award
31-01-2013 Nieuws Uitreiking Gouden Giraffe in Taets Art And Event Park
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,83 seconden.