Nieuws  

Tijdens de onlangs gehouden ledenvergadering van Buma/Stemra kregen alle leden de mogelijkheid om hun stem uit te brengen.

Savvy Congress zet slimme technologieën in

Het uitgangspunt was om zoveel mogelijk van de meer dan 26.000 leden mee te laten stemmen, ieder met zijn eigen stemgewicht. Ook leden die niet bij de ledenvergadering aanwezig konden zijn, kregen de kans om te stemmen. Met inzet van verschillende slimme technologieën van Savvy, waaronder Savvy Vote heeft Buma/Stemra een oplossing gevonden voor deze complexe uitdaging.

Complexe stemrondes

Buma/Stemra belichamen ieder een separate rechtspersoon. Daarnaast hebben verschillende leden, verschillende stemgewichten. Savvy Vote heeft de mogelijkheid om elk lid een stemgewicht toe te kennen. Deze functie maakte het mogelijk om complexe stemrondes – op basis van de twee verschillende statuten- snel en efficiënt te laten verlopen. Ook het stemmen namens andere leden, middels een volmacht en bijbehorend stemgewicht, kon eenvoudig ingeregeld worden.

Op afstand stemmen

Voor de leden die fysiek niet aanwezig waren en de ledenvergadering wel wilden volgen, was er een live audio stream. Via deze live audio stream konden ze live volgen wat er besproken werd.
Middels Savvy Vote konden de leden op afstand eenvoudig deelnemen aan de verschillende stemrondes. Dankzij eVote kon een grote groep leden tijdens de vergadering remote hun stem uitbrengen, rekening houdend met het individuele stemgewicht.

Eenvoudig op eigen device

Buma/Stemra koos er bewust voor om de leden gebruik te laten maken van hun eigen device om deel te nemen aan de verschillende stemrondes. Leden kregen bij aankomst middels een sms-bericht een code waarmee ze op hun eigen device toegang kregen tot Savvy Vote. Leden die de ledenvergadering volgden via de live audio stream kregen een sms-bericht met de code die toegang gaf tot Savvy Vote met de audio stream. Het was aan de leden zelf om gebruikt te maken van hun 3g/4g verbinding of het door Savvy gefaciliteerde WIFI netwerk.

Diverse Savvy Congress oplossingen

Alles bij elkaar een complexe opzet met veel verschillende factoren om rekening mee te houden. Door het advies van het Savvy-team om verschillende slimme tools uit de diverse Savvy Congress oplossingen aan elkaar te koppelen, kreeg Buma/Stemra een eenvoudig werkende multi-inzetbare stemoplossing. Zo kregen alle leden hun welverdiende stem.

ACS audiovisual solutions

Buma/Stemra is een gewaardeerde klant van ACS audiovisual solutions, dat hoogwaardige audiovisuele- en IT oplossingen voor beurzen, congressen en bedrijfsevenementen levert.
Gezien de complexheid van het votingproces voor dit specifieke evenement, heeft ACS Buma/Stemra geadviseerd gebruik te maken van de diensten van Savvy. De samenwerking tussen Savvy Congress en ACS heeft geleid tot een vlekkeloos verlopen evenement naar volle tevredenheid van de klant.

Plaats op:
Datum: 29 november 2018
Bron: ACS audiovisual solutions
Gerelateerde artikelen  
14-10-2016 Video Flitsinterview met Savvy tijdens EventSummit 2016
30-06-2016 Nieuws Laat je inspireren door Generatie Y
16-12-2009 Nieuws CLC en VECTA samen verder
14-09-2007 Nieuws YouTube Election of the Year 2007
12-06-2009 Nieuws No Match, No Meat voor CLC en VECTA - bijeenkomsten verplaatst
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.