Nieuws  
 

Schiphol breidt proef gezichtsherkenning uit - BCD Travel hoogste score maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)


Schiphol breidt proef gezichtsherkenning uit

Schiphol breidt vanaf volgend jaar haar proef met gezichtsherkenning verder uit om een snellere doorstroming van passagiers te krijgen. Reizigers hoeven zich niet meer te legitimeren, als zij instemmen met biometrische controle en worden het hele traject van inchecken via security en paspoortcontrole tot boarden automatisch gevolgd en geïdentificeerd.
Met deze gezichtsherkenning hoeven reizigers op Schiphol geen paspoort of boardingpass te laten zien en laat het passagiers sneller doorstromen. Reizigers kunnen vrijwillig meewerken, zij dienen zich hiervoor in de vertrekhal eenmalig in te schrijven, waarbij het gezicht wordt gescand.


BCD Travel hoogste score maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

BCD Travel behaalde een gouden rating in een onafhankelijk onderzoek naar maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). BCD is daarmee de enige zakenreisorganisatie die drie jaar op rij de hoogste score krijgt. Met deze score behoort BCD Travel tot de beste 1% van alle leveranciers die zijn beoordeeld door het wereldwijd toonaangevende MVO-beoordelingsplatform EcoVadis.
De score ligt 18% hoger dan in 2016, toen BCD Travel haar eerste EcoVadis gouden onderscheiding behaalde. Dat is een opmerkelijke prestatie, want hoe verder een bedrijf zijn duurzaamheidsprogramma ontwikkelt, hoe moeilijker het is om verbeteringen door te voeren.

Plaats op:
Datum: 28 november 2018
Gerelateerde artikelen  
18-04-2018 Nieuws Carlson Wagonlit Travel wederom beloond met golden rating van EcoVadis voor …
24-04-2017 Nieuws EcoVadis beloont Carlson Wagonlit Travel met Golden rating
24-08-2016 Nieuws Nieuwsflitsen - augustus 2016
11-07-2008 Nieuws Schiphol en KLM starten innovatieve proef met zelf bagage inchecken
13-02-2019 Nieuws Nieuwsflitsen - februari 2019
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,59 seconden.