Nieuws  
 

Robbin Grouwels nieuwe managing partner Klinkhamer Group - Sylvia van Rooijen benoemt tot Associate Regional VP voor HelmsBriscoe in Nederland


Robbin Grouwels nieuwe managing partner Klinkhamer Group

Met het toetreden van Robbin Grouwels als managing partner tot de directie, zet Klinkhamer Group B.V. een logische volgende stap in de ontwikkeling van het congresorganisatiebureau. Grouwels, die een deel van de aandelen heeft overgenomen, gaat per direct als partner fungeren naast oprichter Niels Klinkhamer (links op de foto).
Grouwels zal zich met name gaan bezig houden met de dagelijkse gang van zaken van het bedrijf, terwijl Klinkhamer zich meer kan gaan richten op uitbreiding van de opdrachtenportefeuille en verdere groei van de organisatie.
Grouwels werkt al meer dan acht jaar in diverse functies binnen Klinkhamer Group. Met de recente uitbreiding naar Belgisch Limburg (kantoor in Hasselt) is de tijd rijp voor deze stap. Grouwels is er van overtuigd in zijn nieuwe functie verder te kunnen bouwen aan de ambities van Klinkhamer Group: “Met name onze business development tak wordt steeds belangrijker. We worden er steeds meer bedreven in om meerdaagse conferenties naar de regio te halen. En nu kunnen we ons nog meer hierop gaan focussen, iets waarvan uiteindelijk de hele regio profiteert.”


Sylvia van Rooijen benoemt tot Associate Regional VP voor HelmsBriscoe in Nederland

HelmsBriscoe heeft Sylvia van Rooijen aangesteld als Associate Regional VP van het Nederlandse team om de ambitieuze expansieplannen van dit wereldwijde netwerk verder te verwezenlijken.
Sylvia heeft een achtergrond binnen Revenue Management en Reserveringen bij Center Parcs, Starwood Hotels & Resorts, Hilton en Marriott. In deze functies heeft zij de benodigde leiderschaps- en industrie-ervaring opgedaan. Sylvia heeft zodoende de passende vaardigheden om het team in Nederland verder uit te breiden, naast het ondersteunen van HB Associates bij het opbouwen van hun eigen onderneming onder de merknaam HelmsBriscoe. Sylvia zal haar eigen klantenportefeuille blijven beheren, waarbij haar nieuwe verantwoordelijkheden zullen bestaan uit werving en selectie, coaching van associates en ondersteuning van het Benelux team.

Plaats op:
Datum: 28 november 2018
Gerelateerde artikelen  
02-03-2009 Nieuws PARTNERS IN TRAVEL en SAM! Destination & Event Management gaan samen verder! …
31-08-2007 Nieuws HelmsBriscoe International nu ook actief in NL
08-12-2011 Nieuws Universiteit Maastricht kiest drie preferred PCO partners
19-03-2019 Nieuws Grand Hotel Huis ter Duin favoriet bij Internationale meetingplanners
23-11-2009 Nieuws Klinkhamer Conference Management steunt Extraordinary Ones
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,53 seconden.