Nieuws  
 

Van der Valk Hotel Apeldoorn De Cantharel heeft 5 Vergaderhamers -Aristo viert 35-jarig bestaan - Postillion Hotel Amsterdam krijgt spraakgestuurde hotelkamers - Nieuwe naam en eigenaar Postilion Hotel Haren


Van der Valk Hotel Apeldoorn: De Cantharel gaat van 4 naar 5 Vergaderhamers

Na een uitvoerige inspectie van de congres- en vergaderclassificatie heeft de inspecteur geadviseerd om De Cantharel te upgraden van 4 naar 5 Vergaderhamers.
“Het team van Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel is bewust bezig met het vernieuwen en het verbeteren van de kwaliteit. Dit is terug te zien op vele fronten waarbij de uitstraling luxueuze is en de staat van onderhoud onberispelijk. In het congrescentrum zijn er veel vernieuwingen aangebracht zoals meubilair, tapijt, gordijnen en technische AV middelen. Ook heeft het hotel een aparte entree en receptie gekregen zodat er voor vergadergasten nog meer aandacht is en een betere doorstroming”, aldus de inspecteur.


Aristo viert 35-jarig bestaan

Aristo heeft onlangs haar 35 jarig jubileum feestelijk gevierd in het eigen, onlangs volledig verbouwde, meeting center in Amsterdam. Monique der Kinderen, staat inmiddels een aantal jaar aan het roer en vond het tijd voor vernieuwing. Om te beginnen in Amsterdam Sloterdijk, waar afgelopen zomervakantie deze Aristo locatie volledig is verbouwd en in een modern jasje gestoken. Naast de zakelijke meetings kunnen voorbijgangers en flexwerkers ook terecht voor ontbijt, lunch en diner. De Aristo Kitchen beschikt hier over een Work & Play ruimte voor ontspanning en gesprekskamers voor persoonlijk of vertrouwelijk overleg.
Voor de meeting markt heeft Aristo Amsterdam luxe vergaderzalen en apparatuur aan het concept toegevoegd. Deze ruimtes zijn ideaal voor boardmeetings, Scrum/Agile- of een ‘heisessie’.


Postillion Hotel Amsterdam krijgt spraakgestuurde hotelkamers

Op 5 november opent Postillion Hotel Amsterdam de deuren. Het hotel staat naast het in het Amstelkwartier gelegen Postillion Convention Centre Amsterdam. Door de komst van Postillion Hotel Amsterdam worden de bestaande congrescapaciteit van zeventien zalen uitgebreid met nog eens dertien vergaderzalen. De hotelkamers zijn uitgerust met spraakbediening waardoor verschillende handelingen door stemgeluid uitvoerbaar zijn. Onder meer het openen en sluiten van de gordijnen en het bedienen van het licht en de televisie zijn spraakgestuurd.


Nieuwe naam en eigenaar Postilion Hotel Haren

Het Postillion Hotel Haren Groningen gaat vanaf 1 januari 2019 verder onder de naam Motel Haren. Het hotel is overgenomen door de Groningse horecaondernemer Frans Kappenburg, die ook de huidige medewerkers in dienst neemt. Kappenburg gaat op termijn een nieuw hotel bouwen op de plaats waar nu het BP-tankstation is. Op de plaats van het huidige hotel komen luxe appartementen te staan. Kopers kunnen gebruik maken van de hospitality-diensten van het nieuwe hotel. Het is een nieuwe uitdaging voor Kappenburg, die al vijftig jaar ondernemer is.

Plaats op:
Datum: 3 oktober 2018
Gerelateerde artikelen  
08-01-2009 Nieuws Hampshire, Golden Tulip, Novotel en Aristo belangrijkste vergaderpartners UWV …
11-02-2016 Nieuws Postillion Hotels breidt uit naar Amsterdam
31-10-2016 Nieuws Postillion Hotels opent congreslocatie in Amsterdam
01-06-2011 Nieuws Vergaderhamers voor vernieuwd Postillion Bunnik en voor Campanille Breda
15-11-2018 Nieuws Accommodatienieuws - november 2018 (2)
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,71 seconden.