Nieuws  
 

Momice introduceert check-in app - Deliveroo for Business biedt roomservice in hotels - JTB Europe heeft nieuwe website


Momice introduceert check-in app

Momice heeft onlangs een check-in app geïntroduceerd. Je kunt de incheck app gratis downloaden in de Apple App Store of in de Google Play Store. Momice deelde ook 10 tips over het snel en soepel inchecken van eventbezoekers.


Deliveroo for Business biedt roomservice in hotels

Deliveroo breidt het bedrijfsaanbod van 'Deliveroo for Business' uit met drie nieuwe opties in Nederland.
Roomservice: hotelgasten met trek hoeven alleen maar de maaltijd die ze willen te selecteren, en het gerecht wordt in korte tijd in hun hotel bezorgd.
Evenementen: Deliveroo for Business biedt catering aan tijdens grote evenementen. Wereldwijd worden nu al boekingen voor het cateren van Kerstfeesten gedaan.
Fruit & Snacks: bedrijven kunnen via Deliveroo de regelmatige levering van fruit en snacks naar hun kantoor organiseren, om werknemers gezonde voeding te bieden.


JTB Europe heeft nieuwe website

JTB Europe, leverancier van MICE en zakenreizen is verheugd om de lancering van hun vernieuwde website www.jtbeurope.com aan te kondigen. De interactieve website laat JTB Europe’s nieuwe bedrijfsidentiteit zien en promoot de eenheid van de 15 Europese organisaties die nu allemaal opereren onder de officiële JTB Europe paraplu.
JTB is opgericht in 1912 en biedt daardoor meer dan 105 jaar aan ervaring. De organisatie opereert in 36 landen en heeft bijna 30.000 mensen in dienst. De nieuwe website is gemakkelijk te navigeren en is de eerste stap richting JTB’s continue hervorming in Europa, inclusief merkontwikkeling die gericht is op het optimaliseren van diensten en het toevoegen van waarde naar klanten.

Plaats op:
Datum: 3 oktober 2018
Gerelateerde artikelen  
13-04-2018 Nieuws Event websites: Momice legt de lat hoger
16-02-2011 Nieuws KLM vernieuwt Business Class op Europese vluchten
18-04-2018 Nieuws Nieuwsflitsen - april 2018 (2)
15-03-2019 Nieuws Events zijn onmisbaar maar missen vaak strategie en inzicht in resultaten
03-02-2016 Nieuws Momice en Buzzmaster bundelen krachten voor een ultieme event-beleving
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,86 seconden.