Nieuws  
 

Sebatiaan de Grip nieuwe Operations Director Beurs van Berlage - Maria Ghebresselasie nieuwe hotelmanager Hilton Amsterdam


Sebastiaan de Grip nieuwe Operations Director Beurs van Berlage

Sebastiaan de Grip (38) voorheen werkzaam bij World Forum, is per 1 september gestart als Operations Director bij Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage. Hij is met deze functie eindverantwoordelijk voor alle operationele zaken binnen de Beurs en zal invulling geven aan de kwaliteitsdoelstellingen en verdere ambities van het congres- en evenementencentrum. “Ik verheug me erop om in deze prachtige organisatie zowel strategisch als operationeel het verschil te kunnen maken en om de huidige afdelingen naar een nog hoger plan te tillen”. Sebastiaan is geen vreemde in de congreswereld. Voordat hij bij Word Forum werkte was hij 7 jaar werkzaam bij de RAI.


Maria Ghebresselasie nieuwe hotelmanager Hilton Amsterdam

Maria Ghebresselasie is de nieuwe hotelmanager van Hilton Amsterdam. Ghebresselasie komt van Waldorf Astoria Jerusalem, waar zij sinds de opening in 2015 director of operations was. In diezelfde functie werkte zij twee jaar in Hilton Malta Resort. Daarvoor bekleedde zij vanaf 2004 diverse (management)functies in verschillende Hilton-vestigingen in Londen, waaronder het prestigieuze Hilton Park Lane. Cluster general manager Roberto Payer van Hilton Amsterdam en Waldorf Astoria Amsterdam volgde Maria al geruime tijd in haar loopbaan en is enthousiast over haar komst naar Amsterdam: “Maria heeft oog voor kwaliteit en detail en het talent om uitdagingen creatief in kansen om te zetten. Zij weet daarbij haar team enorm te inspireren en te motiveren.” Over haar rol zegt de nieuwe hotelmanager: “Het is een eer om in dit iconische hotel, met zo’n bijzondere historie, bij te dragen aan nieuwe ontwikkelingen en samen met het team een volgend stukje geschiedenis op te bouwen.”

Plaats op:
Datum: 5 september 2018
Gerelateerde artikelen  
22-03-2017 Nieuws On the Move - maart 2017 (2)
23-10-2013 Nieuws On the Move (oktober 2013)
05-07-2007 Nieuws Hilton Hotels overgenomen door Blackstone voor 26 miljard dollar
25-07-2018 Nieuws On the Move - juli 2018 (2)
29-08-2016 Nieuws Roberto Payer een van de vijf beste hoteliers ter wereld
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,63 seconden.