Nieuws  

Gedragscode Geneesmiddelenreclame (CGR)

Nog altijd zijn congressen en events voor farma en medici de grootste groep in de MICE industrie. Daarom hebben velen van ons te maken met de Gedragscode Geneesmiddelenreclame (CGR). Toch kennen maar weinig professionals alle ins en outs en zijn de bijeenkomsten in de meeste gevallen nog niet volledig compliant.

Meeting Professionals International (MPI), vakvereniging voor event professionals, heeft in het verleden al 2 druk bezochte events over dit onderwerp georganiseerd. Nu worden deze opgevolgd met een volle trainingsdag met 3Sixty Healthcare Sector Consultants uit de UK die in de hele wereld een breed aanbod aan trainingsprogramma’s biedt.

Speciaal voor MPI Nederland heeft 3Sixty consultants een training ontwikkeld voor alle “bloedgroepen” die te maken hebben met de CGR. Of je nu organiseert als planner of faciliteert als locatie of toeleverancier, de training gaat gegarandeerd de diepte in op jouw specifieke rol binnen de organisatie van congressen en events. Het doel van deze training is om je de benodigde vaardigheden te leren. Vaardigheden die je helpen de juiste afwegingen te maken in de stappen van het planningsproces van jouw events. Uiteraard wanneer die events onder toetsing van het CGR staan.

De training vindt plaats op donderdag 27 september in het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre. Aanmelden kan via deze link.

Plaats op:
Datum: 5 september 2018
Bron: MPI the Netherlands Chapter
Gerelateerde artikelen  
23-11-2015 Nieuws Nieuwe gecertificeerde training Event Planning gelanceerd op IBTM World
08-09-2015 Nieuws Nieuw evenement: Future of Events 2016
14-02-2019 Nieuws Breda University of Applied Sciences start nieuwe master International Events …
01-02-2016 Nieuws Locatietour voor meeting- en eventplanners in Utrecht
07-03-2018 Columns Het DNA van jouw organisatie in al je events?
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,6 seconden.