Nieuws  
 

Het komende najaar start de Zutphen Event Academy, een veelzijdige cursus speciaal voor evenementenorganisatoren. De Event Academy is er voor zowel organisatoren van huidige evenementen als voor geïnteresseerden die een nieuw evenement in Zutphen willen neerzetten. Onderdeel van de cursus is een wedstrijd waarmee 2.500 euro marketingbudget te winnen valt. Er is plek voor maximaal 50 organisatoren. De cursus wordt gratis aangeboden door Zutphen Promotie en gemeente Zutphen.

De Event Academy behandelt in vier bijeenkomsten alle essentiële onderwerpen binnen evenementenorganisatie: van vergunningen en veiligheid tot marketing en promotie. Op een interactieve manier leren de deelnemers hoe ze een succesvol evenement op poten kunnen zetten. Daarnaast worden de deelnemers gedurende de cursus uitgedaagd om een plan op te stellen voor een nieuw evenement of voor het verbeteren of uitbreiden van een bestaand evenement. Degene met het beste plan wint 2.500 euro voor marketing- en promotiedoeleinden.

De Zutphen Event Academy is een initiatief van Zutphen Promotie in samenwerking met gemeente Zutphen. Met de Event Academy willen zij een impuls geven aan het evenementenaanbod, omdat evenementen belangrijk zijn voor de beleving en het profiel van een stad. Mark Schuitemaker, manager van Zutphen Promotie licht toe: "Jaarlijks zetten vele gepassioneerde organisatoren en vrijwilligers zich in om mooie evenementen neer te zetten. Met de Event Academy willen we deze organisatoren stimuleren om door te ontwikkelen en willen we nieuwe organisatoren enthousiasmeren om ook iets bijzonders neer te zetten in onze mooie stad."

Meer informatie, voorwaarden en aanmelden via: www.inzutphen.nl/ZEA

Plaats op:
Datum: 23 juli 2018
Gerelateerde artikelen  
29-10-2012 Nieuws Met korting je Event Marketing kennis bijspijkeren
29-03-2012 Nieuws Opleiding Event Marketing: Jouw evenement succesvol in de markt zetten
13-03-2012 Nieuws Regardz en EVENTS Academy organiseren ontmoetingen 3.0
09-08-2012 Nieuws Inspirerende Summer Academy voor event professionals
23-04-2013 Nieuws EVENTS Academy steunt Event Tech Circus
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,6 seconden.