Nieuws  
 

CEO Martin Sirk verlaat ICCA Board na 16 jaar - Frans van der Avert vice president City Marketing, Executive Committee European Cities Marketing - Ilse van Triest nieuw hoofd Evenementen Van Gogh Museum - Julien Kauffmann nieuwe Vice President en General Manager Frankrijk, Benelux en Zuid-Europa American Express Global Business Travel


CEO Martin Sirk verlaat ICCA Board na 16 jaar

The Board van de International Congress and Convention Association (ICCA) heeft onlangs aangekondigd dat CEO Martin Sirk eind juli 2018 terug zal treden. Sirk trad aan in 2002 als CEO en heeft de organisatie zien groeien van 600 tot meer dan 1100 organisaties in 97 landen.
Met het vertrek van Sirk is the Board van ICCA op zoek naar een nieuwe CEO die aan de hand van nieuwe business modellen ICCA future-proof maakt in een dynamische en uiterst competatieve omgeving.
ICCA’s Chief Value Officer, Dennis Speet, zal Sirk tijdelijk opvolgen totdat een nieuwe CEO is benoemd.


Frans van der Avert vice president City Marketing, Executive Committee European Cities Marketing

Tijdens de European Cities Marketing International Conference & General Assembly in Malmö is Frans van der Avert onlangs benoemd tot ECM Vice president City Marketing voor een periode van 3 jaar.
Sinds 2013 is Van der Avert algemeen directeur van de city marketingorganisatie Amsterdam Marketing en zet hij zich in voor de stad en metropool Amsterdam.
Het huidige Executive Committee bestaat uit de volgende personen:
Dieter Hardt-Stremayr, President (Managing Director, Graz Tourist Office)
Petra Stusek, Vice-President Leisure & Tourism (CEO, Ljubljana Tourism)
Pier Paolo Mariotti, Vice-President Meetings Industry (Meeting Manager, EURAC Convention Centre Bolzano)
Frans van der Avert, Vice-President City Marketing (CEO, Amsterdam Marketing)
Ignasi de Delàs, Treasurer (Deputy General Manager, Turisme de Barcelona)


Ilse van Triest nieuw hoofd Evenementen Van Gogh Museum

Ilse van Triest is het nieuwe hoofd van de afdeling Evenementen van het Van Gogh Museum. Van Triest werkte de afgelopen drie jaar als eventmanager op deze afdeling, waar zij uitblonk in relatiebeheer en in het inventariseren van wat partners van hun event verwachten. Als sparringpartner, creatief brein én logistiek teamplayer was Van Triest verantwoordelijk voor groot- en kleinschalige evenementen, zoals de Nederlandse filmpremière van Loving Vincent en de opening van de tentoonstelling Van Gogh & Japan door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander.
Van Triest studeerde Kunsten, Cultuur en Media (met een minor Bedrijfskunde) aan de Rijksuniversiteit Groningen en behaalde haar Mastergraad in Culture, Organization and Management aan de Vrije Universiteit Amsterdam.


Julien Kauffmann nieuwe Vice President en General Manager Frankrijk, Benelux en Zuid-Europa American Express Global Business Travel

American Express Global Business Travel (GBT) heeft Julien Kauffmann benoemd tot de nieuwe Vice President en General Manager van Frankrijk, de Benelux en Zuid-Europa. Kauffmann was hiervoor vijftien jaar lang werkzaam bij Disneyland Parijs. Zijn recentste rol van die van Vice President, Transformation. Als lid van de directie en rapporterend aan de CEO, lanceerde hij een transformatieproject met een digitale roadmap en een uitgebreide herziening van de organisatie, processen en cultuur. Kauffmanns vorige VP-rollen bij Disneyland Parijs omvatten Revenue Management en Business Optimization.

Plaats op:
Datum: 4 juli 2018
Gerelateerde artikelen  
19-06-2013 Nieuws On the Move (Juni 2013)
27-09-2017 Nieuws On the Move - september 2017 (2)
15-11-2018 Nieuws Niet Eric Bakermans maar James Rees verkozen tot nieuwe ICCA-president
17-02-2007 Nieuws MPI promoveert Didier Scaillet tot Vice President of Global Development
15-11-2018 Nieuws On the Move - november 2018 (2)
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,69 seconden.