Nieuws  

Amerikaanse goeroe trekt publiek van over de hele wereld naar Rotterdam

De Amerikaanse coach, spreker en schrijver Tony Robbins stond afgelopen week in Rotterdam Ahoy met zijn vijfdaagse Business Mastery. Mensen van over de hele wereld lieten zich inspireren door Robbins oplossingen voor langdurige en inspirerende zakelijke resultaten aan de hand van de laatste strategieën. Robbins heeft de afgelopen 35 jaar meerdere wereldleiders gecoacht zoals Michail Gorbatsjov, prinses Diana, George Bush en Bill Clinton. Hij wordt beschouwd als Amerika’s nr. 1 ‘Life & Business Strategist’.

Voor Rotterdam Ahoy is het een eer om een icoon als Robbins in huis te hebben. Peter van der Veer, Directeur Rotterdam Ahoy: “Elke ondernemer wil geïnspireerd worden. Wij geloven als geen ander in het bieden van positieve ervaringen die je bijblijven. Het is mooi om te zien hoe Ahoy het internationale toneel vormt voor een event als dit, waar zoveel mensen een week lang inspiratie opdoen. Bovendien zijn we verheugd te zien dat steeds meer mensen van over de hele wereld Rotterdam weten te vinden en dat is een prachtig gegeven in aanloop naar de komst van ons internationale congrescentrum in 2020. Het centrum biedt ons in de toekomst nog meer mogelijkheden voor grootschalige bijeenkomsten.”

Over Tony Robbins

Anthony J. Mahavorick, beter bekend als Tony Robbins heeft verschillende boeken geschreven, waaronder Unlimited Power en Awaken the Giant Within. Daarnaast is hij ook de auteur van motiverende audioboeken zoals Personal Power II, Get the Edge en Lessons in Mastery. Meer dan 4 miljoen mensen hebben zijn seminars al bezocht en hij is oprichter of partner van meer dan dertig bedrijven met een totale jaaromzet van $5 biljoen. Zijn werkwijze is gebaseerd op de NLP-methodiek.

Internationaal Congrescentrum

Rotterdam Ahoy beschikt vanaf eind 2020 over een nieuw internationaal congrescentrum (Rotterdam Ahoy Convention Centre genaamd) bestaande uit 35 break out rooms en RTM Stage, Nederlands grootste auditorium/ theater met een capaciteit van 2750 stoelen. Deze stoelen kunnen worden verwijderd waardoor de zaal tevens geschikt is voor concerten, events en beurzen. In juli, direct na het North Sea Jazz festival wordt gestart met het heien en de bouw van het centrum.

Plaats op:
Datum: 22 juni 2018
Bron: Rotterdam Ahoy
Gerelateerde artikelen  
17-07-2018 Video Peter van der Veer, directeur Rotterdam Ahoy, over het nieuwe congrescentrum …
17-07-2018 Nieuws Belangrijke mijlpaal voor Rotterdam Ahoy
19-02-2018 Nieuws Rotterdam Ahoy en Van der Veen verlengen samenwerking
01-10-2018 Nieuws Grootste maintenance event van Europa kiest voor Rotterdam Ahoy Convention …
16-07-2013 Nieuws Ahoy Rotterdam sluit 5-jarig contract met North Sea Jazz
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,77 seconden.