Nieuws  
 

Innovatief meetingconcept ‘Skogsfloating’ bij Kapellerput - Pathé & Oseven vieren samenwerking - De Netwerkcarrousel: unieke matchmaker op het gebied van zakelijk netwerken


Innovatief meetingconcept ‘Skogsfloating’ bij Kapellerput

Onlangs heeft Kapellerput ‘Skogsfloating’, een nieuw meetingconcept uit Zweden geïntroduceerd. Lees hier alles over deze op de krachtige werking van de natuur gebaseerde methode.


Pathé & Oseven vieren samenwerking

Op de unieke rooftop van Pathé Utrecht Leidsche Rijn werd onlangs met zakelijke relaties de samenwerking gevierd tussen Pathé en Oseven happening & food.
Roel Dekker, Manager Pathé Business: “Veel mensen denken bij Pathé direct aan bioscoop en film. Maar op zakelijk gebied zijn er ook vele mogelijkheden die verder gaan dan film. Congressen, beurzen, besloten filmvoorstellingen, borrels en feesten kunnen op 28 locaties worden gerealiseerd. De oorsprong van bioscoop is eigenlijk die als centrale plek waar het nieuws werd gedeeld. En dat is precies de functie die we met onze zakelijk partners willen versterken in onze theaters. Dé plek waar ontmoeting, beleving en kennisdeling plaatsvindt.” Om deze ambitie te versterken is Pathé een samenwerking aangegaan met Oseven happening & food. Oseven is als eventcateraar bekend vanwege haar fantastische culinaire creaties en hoge hospitality-niveau.


De Netwerkcarrousel: unieke matchmaker op het gebied van zakelijk netwerken

Veel ondernemers hebben moeite hun zakelijke netwerk uit te breiden of een netwerkclub te vinden die bij hen past. De Netwerkcarrousel springt in dit gat in de markt: sinds enkele maanden koppelt dit initiatief ondernemers uit heel Nederland aan elkaar op basis van voorkeuren voor provincies en branches. Eén keer in de twee weken ontvangen leden van De Netwerkcarrousel een mail met de contactgegevens van hun volgende gesprekspartner. Zij mogen vervolgens zelf bepalen op welke manier er genetwerkt wordt. Via de telefoon, face-to-face of bijvoorbeeld Skype. De drempel voor het opnemen van contact met een ‘vreemde’ wordt hiermee enorm verlaagd. Ondernemers geven hun voorkeur aan voor branches en provincies, waarna het algoritme van het systeem bepaalt aan wie zij gekoppeld worden. Men is nu dus niet meer afhankelijk van locatie, datum en tijd, zoals bij offline businessclubs en netwerkorganisaties altijd het geval is.

Plaats op:
Datum: 6 juni 2018
Gerelateerde artikelen  
23-05-2018 Nieuws Innovatief meetingconcept ‘Skogsfloating’ bij Kapellerput
02-05-2018 Nieuws Nieuwsflitsen - mei 2018
16-07-2007 Nieuws Martinair partyservice wordt Oseven
15-02-2007 Nieuws Conferentiehotel Kapellerput brouwt Inspirator-bier
13-04-2016 Nieuws Nieuwsflitsen - april 2016
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,67 seconden.