Nieuws  
 

Renée Cohen commercieel directeur Stromma Nederland - Michelle Berenst accountmanager Meetings & Events HMC Reservations - Al Baker nieuwe voorzitter IATA


Renée Cohen commercieel directeur Stromma Nederland

Renée Cohen is aangesteld als nieuwe commercieel directeur van Stromma Nederland en wordt verantwoordelijk voor de positionering en verdere ontwikkeling van Stromma Nederland als toeristisch bedrijf. Cohen heeft brede (inter)nationale commerciële ervaring in de hotellerie en hospitality. Zo maakte ze naam bij onder andere NH Hotels en Accor Hotels.
Cohen richt zich de komende tijd op de doorontwikkeling van het productaanbod, waaronder het nieuwe product 'Amsterdam Pass'. Naast de Amsterdam Pass ligt de focus van Cohen de komende tijd op de nieuwe Hop on-Hop off busservice, zodat gasten ook stadsdelen buiten het centrum kunnen ontdekken. Stromma Nederland is de eerste in ons land die elektrische Hop on-Hop off bussen inzet.


Michelle Berenst accountmanager Meetings & Events HMC Reservations

Michelle Berenst is de nieuwe accountmanager Meeting & Events bij HMC Reservations. Michelle heeft ervaring bij het Waldorf Astoria New York en het Waldorf Astoria Amsterdam is zij de juiste persoon om het perfecte evenement te creëren. Met haar kennis van operations, weet zij precies hoe belangrijk het oog voor detail is. In haar vrije tijd vind je haar terug in de keuken of is ze nieuwe steden aan het ontdekken.


Al Baker nieuwe voorzitter IATA

De CEO van Qatar Airways, Akbar Al Baker, is officieel gekozen tot de komende voorzitter van de board of governors van de International Air Transport Association (IATA) in 2018.
De CEO van Singapore Airlines, Goh Choon Phong, is de huidige voorzitter van de board. Het dagelijkse werk van IATA wordt altijd uitgevoerd door de directeur-generaal, een functie die sinds september 2016 wordt vervuld door de Fransman Alexandre de Juniac.

Plaats op:
Datum: 6 juni 2018
Gerelateerde artikelen  
20-06-2018 Nieuws On the Move - juni 2018 (2)
22-03-2017 Nieuws On the Move - maart 2017 (2)
04-04-2018 Nieuws On the Move - april 2018
05-09-2018 Nieuws On the Move - september 2018
15-08-2018 Nieuws On the Move - augustus 2018
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,74 seconden.