Nieuws  
 

Fileloos rijden richting de Veluwe en dan verrast worden door de enthousiaste medewerkers van Hotel & Congrescentrum Mennorode, verscholen in de prachtige bossen vlakbij Elspeet. Dat overkwam de corporate meetingplanners, trainers, eventplanners en overige zakelijke relaties tijdens het onlangs gehouden MidSummer Event. De weergoden waren dit relatie event goedgezind en de ontvangst in de open pagodetent, inclusief hooibalen en veel hout voor het landelijke karakter, was allerhartelijkst.

Een zakelijk event zonder inhoudelijk programma is in deze tijd ondenkbaar en dat werd deze keer verrassend ingevuld door een inspirerende spreekster, voormalig straatvoetbalster en powervrouw Rocky Hehakaija, die haar talenten inzet om minderbedeelde jongeren te helpen. Haar motto is ga ondanks tegenslagen niet bij de pakken neerzetten en haal het beste uit jezelf. Zo liet zij zien dat wij allemaal in staat zijn om een potlood, dat door een ander wordt vastgehouden, in één slag in tweeën kunnen slaan. Gewoon doen dus!

Aansluitend was er een rondleiding door het volledig gerestylde Mennorode waar met een duidelijk oog voor detail, een prachtige duurzame congreslocatie met in totaal 35 zalen (capaciteit tot 500 personen), 172 gerenoveerde hotelkamers en een openlucht Amphi theater getoond werden. Inmiddels is Mennorode ook een officiële trouwlocatie waarbij het duurzame 'kerkje' De Luwte, gebouwd met sloop- en kweekhout, wel een hele bijzondere plek is, ook voor een zakelijke bijeenkomst.

De middag werd afgesloten met een smakelijk walking diner onder het genot van de heerlijke country muziek van CHMPGN Avenue met Jennifer Ewbank.

Naast dat deze parel op de Veluwe geschikt is voor trainingen, corporate en associatiecongressen, is Mennorode ook bij uitstek dè locatie voor het Woods Festival, een op maat gemaakt (corporate) festival in de zomermaanden.

Voor meer informatie www.mennorode.nl

©MGM/Redactie CongresWereld

Plaats op:
Datum: 7 juni 2018
Gerelateerde artikelen  
21-06-2018 Nieuws CLC-VECTA verrast opnieuw met aansprekende ALV
01-05-2018 Nieuws Maak kennis met Congresregio Zwolle tijdens site visit
14-02-2018 Nieuws Het Spaansche Hof heropent na restyling als trouw- en congreslocatie
17-09-2015 Nieuws Congresorganisatoren beleven meer in Amersfoort en omstreken
22-06-2018 Nieuws Succesvolle Culinaire Inspiratiedag voor eventplanners in Noordwijk: Good Food …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,72 seconden.