Nieuws  
 

Meetingselect, bekend van haar corporate online booking tool voor het boeken van vergaderlocaties en congreshotels én leverancier van één van 's werelds grootste onafhankelijke database van vergaderruimtes en eventlocaties gaat internationaal uitbreiden. Het Nederlandse bedrijf opent deze maand een kantoor in Brussel én deze zomer in New York.

Ambities op Amerikaanse markt

Meetingselect, gevestigd in Naarden, heeft grootse internationale ambities. Het bedrijf biedt wereldwijd meer dan 100.000 vergader- en congreslocaties aan via haar corporate booking tool, maar opereerde tot voor kort met name in de Europese MICE-markt. Met de opening van een kantoor in New York komt daar nu verandering in. Judith Huisman, MD Meetingselect: “We hebben ons de laatste jaren vooral gefocust op de Europese markt, maar krijgen ook vanuit de VS steeds meer aanvragen. Die groeitendens is zo sterk, dat we hebben besloten een kantoor in de VS te openen. Zo kunnen we ook onze Amerikaanse klanten optimaal bedienen. Er is zeker competitie, maar wij geloven dat we die prima aankunnen. Het product – de corporate booking tool - en de geïntegreerde services die we bieden zijn ijzersterk. Bovendien zijn we onlangs lid geworden van The Event Tech Tribe, een Amerikaans platform op het gebied van event technologie. Dat heeft onze positie in de VS flink versterkt.”

Uitbreiding naar België

Dichterbij huis, maar minstens zo relevant, is de Belgische MICE-markt. Om de huidige en toekomstige klanten hier zo efficiënt mogelijk van dienst te kunnen zijn, zijn er twee leden aan het Meetingselect team toegevoegd die vanuit Brussel gaan opereren. Lise Vanwalleghem (meeting planner) en Lieselot Vijncke (sales manager), die elkaar nog kennen uit de branche, kijken ernaar uit om de Belgische markt te veroveren. Vijncke: “Omdat ik jarenlang als sales manager en daarna als inkoper bij diverse hotelketens heb gewerkt, heb ik een groot netwerk. Dat vormt om te beginnen een stevige basis. Het boeken gaat hier nog niet standaard online, daar zien wij kansen. Juist met de unieke tool van Meetingselect wordt het leven van zowel meeting planners als hotels en meeting venues een stuk kosten- en tijdsefficiënter.”

Plaats op:
Datum: 15 mei 2018
Gerelateerde artikelen  
06-02-2018 Nieuws Samenwerkingsplatform Event Tech Tribe breidt aanbod uit met booking tool en …
23-05-2018 Nieuws Meetingselect en NBTC Holland Marketing gaan samenwerking aan
31-05-2017 Nieuws Meetingselect bestaat 10 jaar en is genomineerd voor EY Emerging Entrepreneur …
13-10-2015 Nieuws Meetingselect in top 10 snelstgroeiende tech bedrijven
17-10-2017 Nieuws Meetingselect wint Most Sustainable Grower Award in Deloitte Technology Fast50 …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,56 seconden.