Nieuws  
 

Relaxed Hospitality Group nieuwe exploitant Hotel Marquette in Heemskerk - Utrecht verdubbelt aantal hotelkamers binnen twee jaar


Relaxed Hospitality Group nieuwe exploitant Hotel Marquette in Heemskerk

Hotel Marquette en het bijbehorende Chateau Marquette in het Noord-Hollandse Heemskerk worden vanaf 29 juni 2018 geëxploiteerd door Relaxed Hospitality Group uit Haarlem. Zij hebben ook het personeel overgenomen van de vorige eigenaar. Boekingen kunnen voorlopig nog worden gedaan via de kanalen van NH Hotels. De 65 kamers van het viersterrenhotel zullen gefaseerd worden gemoderniseerd. Verder wordt de lobby verbouwd tot lunchroom, brasserie en bar. In het restaurant in het chateau – voorheen alleen voor hotelgasten –kunnen vanaf 1 juli ook niet-hotelgasten dineren. Op mooie dagen kan iedereen genieten van eenhapje en een drankje op één van de zonnige terrassen in de chateautuin of bij het hotel. De tien zalen zijn te huur voor onder meer congressen,vergaderingen en evenementen.


Utrecht verdubbelt aantal hotelkamers binnen twee jaar

In Utrecht worden in de komende twee jaar twee keer zoveel kamers gebouwd als de tien jaar daarvoor. Verwacht wordt dat er in de Domstad 1414 kamer bijkomen. Zo meldt Telegraaf Utrecht. Vorig jaar bezochten bijna een half miljoen toeristen de stad. Ruim de helft daarvan kwam uit het buitenland. De zakenmensen zoeken vooral de hotels in het hogere segment op. Deze liggen op strategische plekken rondom de Jaarbeurs en het Utrecht Science Park. Ook het toerisme binnen de stad groeit explosief. Na Amsterdam is het zelfs de beste toeristische stad van Nederland, blijkt uit onderzoek van Horwarth HTL en ABN Amro. Dat komt omdat de prijzen in Utrecht een stuk lager liggen dan in Amsterdam. Daarnaast zijn hotels in de hoofdstad vaak en snel volgeboekt.

Bron: Hospitality Management

Plaats op:
Datum: 16 mei 2018
Gerelateerde artikelen  
28-06-2008 Nieuws Midden-Nederland houdt grote behoefte aan hotelcapaciteit
21-03-2018 Nieuws Accommodatienieuws - maart 2018 (2)
21-02-2008 Nieuws Regardz wil hotel en evenementencentrum openen in Utrecht
07-02-2017 Nieuws ABN AMRO: Nederlandse hotelmarkt in de lift
26-09-2017 Nieuws Top 5 beste Hogere Hotelscholen volgens Keuzegids Hbo 2018
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,58 seconden.