Nieuws  

Gistermiddag, 12 maart, zijn in de Mariënhof in Amersfoort de Nationale Meeting Awards 2018 uitgereikt. De uitreiking werd voorafgegaan door een kennisevent georganiseerd door NMA-partner CLC-VECTA. Tijdens dit event kwamen 2 onderwerpen aan de orde:

  • BTW bij congressen en bijeenkomsten door Josyne Mensen en Anne-Marieke Smits van BDO, waarbij ingezoemd werd op ingewikkelde btw problematiek voor locaties bij internationale aanvragen. Conclusie: Hou je vooral bezig met de zaken waar jij als onderneming goed in bent en schakel voor ingewikkelde BTW kwesties een deskundige in;
  • Trends verkennen en concreet vertalen naar je eigen organisatie met Wim Van Rooijen, trendverkenner en innovatieversneller bij Fountainheads. Deze titel dekte niet helemaal de lading aangezien Van Rooijen algemene (veelal technologische) trends schetste maar de koppeling naar de congres, vergader en eventbranche niet of nauwelijks maakte. De gesignaleerde trends zijn niet nieuw, maar de snelheid waarmee de veranderingen zullen plaatsvinden is wel opzienbarend. Boodschap: verbind je met mensen buiten je eigen vakgebied om daarmee op een andere manier naar je businness te kijken.

De vijf winnaars van de Nationale Meeting Award 2018

De middag bereikte haar apotheose met de bekendmaking van de vijf winnaars van de Nationale Meeting Award 2018:

Categorie S
geWoonboot

Uit het juryrapport:
“geWoonboot blinkt uit in duurzaamheid en flexibiliteit. Het is een locatie waar je blij van wordt, waar je je thuis voelt en waar je de nodige inspiratie opdoet. De ontvangst was buitengewoon goed en blonk uit in enthousiasme. Deze mensen begrijpen het aspect gastvrijheid volledig. Deze locatie had het net iets beter voor elkaar dan overige twee finalisten.”

Categorie M
Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol

Uit het juryrapport:
“Naast de faciliteiten die dik in orde zijn maken zij enorm het verschil door hun concept Adding Color to Life. Dit thema geeft letterlijk en figuurlijk kleur aan de locatie en is tot op detail doorgevoerd. Kleurrijke moderne huiselijke inrichting, heel veel aandacht voor presentatie van food & beverage met leuke details en ruimte voor 'fun/lol' door de voetbaltafel maar ook de creatieve breakoutsessie waarbij creativiteit wordt bevorderd door spel, gadgets en inspiratieborden.”

Categorie L
Bilderberg Europa Hotel Scheveningen

Uit het juryrapport:
“In Scheveningen kom je in een omgeving waar het gaat om beleving. Het colour your event concept waarmee je elk onderdeel van het evenement een andere sfeer kunt geven en het Philips daylight systeem waarmee je deelnemers op verschillende momenten op verschillende manieren kunt activeren biedt toegevoegde waarde voor evenementen. Er is heel veel mogelijk in en rondom Bilderberg. Er stond zelfs personeel te beachvolleyballen op het strand in de vrieskou!”

Categorie XL
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden

Uit het juryrapport:
“De teamgerichte benadering is geweldig sterk. De uitstraling is zeer creatief: het thuisgevoel is een super zet! Ook zijn zij er duidelijk in geslaagd om ons te verrassen met het product en met hun persoonlijke benadering. De wijze waarop deze locatie omgaat met techniek en Wifi in de zalen zouden we overal wel willen zien.”

Categorie XXL
Postillion Hotel Utrecht Bunnik

Uit het juryrapport:
“Hospitality is een mooi gegeven. Hier dan ook invulling aan geven is een apart verhaal! Bij Postillion Hotel Utrecht Bunnik weten ze hier echter heel goed raad mee: je voelt je welkom, je wordt onthaald als speciale gast en je voelt je daardoor bijzonder. Ze ontzorgen en dat voelt heel prettig. De locatie is naar de standaarden van deze tijd en ook over de toekomst wordt goed nagedacht. De ruimtes zijn geschikt voor vele settings.”

Over de Nationale Meeting Award
De Nationale Meeting Award is een initiatief van Meeting Magazine, MeetingReview, Vergaderhamers, EventSummit en CLC-VECTA. Het is dé onafhankelijke award voor de beste meeting- en eventlocaties van Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap.
Locaties kunnen zichzelf nomineren door minimaal tien reviews via MeetingReview te verzamelen. Vervolgens wordt de locatie gevraagd een uitgebreide vragenlijst met open en gesloten vragen in te vullen, die wordt beoordeeld door de vakjury.
De vijftien finalisten die hieruit voortkomen (drie per categorie), krijgen bezoek van de vakjury. De locaties met de hoogte scores winnen de Nationale Meeting Award.

Plaats op:
Datum: 13 maart 2018
Bron: CLC-VECTA
Gerelateerde artikelen  
12-07-2017 Nieuws Nationale Meeting Award 2018 met CLC-VECTA als nieuwe partner
03-03-2017 Nieuws Winnaars Nationale Meeting Award 2017 bekend
22-01-2016 Nieuws Genomineerden Nationale Meeting Award bekend
11-01-2017 Nieuws Genomineerden Nationale Meeting Award bekend
19-02-2016 Nieuws Winnaars Nationale Meeting Award 2015
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,66 seconden.