Nieuws  

In het kader van het Jubileumjaar van de Beurs van Berlage is er een competitie opgezet voor goede doelenorganisaties. Zes organisaties gingen de strijd aan om hun droomevenement in de Beurs te pitchen aan een jury die bestond uit de Directie van de Beurs van Berlage en Maison van den Boer, maar ook het personeel van de Beurs van Berlage.

De ontknoping

Algemeen Directeur Marcel Schonenberg onthulde de uitslag: “De stemmen zijn geteld en er is een partij uitgekomen waar wij allen heel erg blij zijn, want deze partij past goed bij ons en ook in ons gebouw. Het tromgeroffel mag nu beginnen, maar voordat ik de naam noem wil ik alle deelnemers nogmaals bedanken voor de inzet. De feestcommissie van de Beurs van Berlage heeft dit bedacht en jullie kwamen tot de conclusie dat het de moeite waard was en dat zien wij weer als een compliment. Wij kunnen jammer genoeg niet alle zes evenementen faciliteren, maar wij gaan ze wel stiekem bewaren. Want wie weet wat er in de toekomst nog gaat gebeuren. Maar voor nu verheugen wij ons ongelofelijk op het evenement van Resto VanHarte”.

De Winnaar

Resto VanHarte is overdonderd door de uitslag. “Wij hadden dit totaal niet verwacht! Er deden grote namen mee in de strijd en toch heeft de jury ons gekozen”: aldus Algemeen Directeur Rob Kars.

Resto VanHarte krijgt cheque overhandigd door Marcel Schonenberg (Algemeen Directeur Beurs van Berlage) en Jeroen Enzerink (Algemeen Directeur Maison van den Boer)

Resto van Harte is een maatschappelijke organisatie met de missie om eenzaamheid en sociaal isolement te bestrijden. Zij organiseert ontmoetingsplaatsen (de Resto’s) waarin buurtbewoners actief participeren. Omdat de Beurs van Berlage een symbool is voor ontmoetingen in het hart van de stad, wil Resto van Harte een grootschalig theaterdiner organiseren op 15 september 2018. Dit diner staat in het teken van verbinding en is gericht op de Amsterdammers die deze verbinding missen.

De theaterproductie ‘’Vergeet mij niet’’, met als onderwerp eenzaamheid, zal voorafgaand aan het diner plaatsvinden. Aansluitend kan er aan de tafels worden doorgepraat met de genodigden Amsterdammers uit alle lagen van de bevolking, die eenzaamheid ervaren of proberen tegen te gaan. Als afsluitend spektakel zullen de eettafels plaatsmaken voor het Danspaleis dat dan wordt geopend.

Plaats op:
Datum: 7 maart 2018
Bron: Beurs van Berlage
Gerelateerde artikelen  
24-05-2018 Nieuws Beurs van Berlage viert 115 jarig jubileum met gongslag
19-07-2017 Nieuws Beurs van Berlage & Maison van den Boer verlengen samenwerking
12-01-2018 Nieuws 115 Jarige Beurs van Berlage trakteert
22-10-2015 Nieuws MTV European Music Awards Pre-Party in Beurs van Berlage
19-04-2016 Nieuws Zeer succesvol 2015 voor Beurs van Berlage
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,63 seconden.