Nieuws  
 

Onlangs hebben Heleen Huisjes, directeur VisitBrabant en Leo Grunberg, directeur Helmond Marketing het officiële convenant ondertekend waarmee Helmond Marketing zich aansluit bij VisitBrabant Convention Bureau.

VisitBrabant Convention Bureau is een onafhankelijke serviceorganisatie voor meeting planners, PCO’s en andere professionals die ondersteuning wensen bij het vinden van een perfecte locatie voor meetings, incentives, conferenties en/of events.

Helmond sluit zich met de ondertekening van dit convenant aan bij VisitBrabant Convention Bureau. Een prachtige kans om als stad zowel nationaal als internationaal bekendheid te creëren en het aanbod voor events en congressen bij een breder publiek bekend te maken.

Over VisitBrabant

VisitBrabant is de marketingorganisatie voor destinatie Brabant met als doelstelling Brabant (inter)nationaal stevig op te zetten als meest innovatieve en gastvrije provincie ter bevordering van de shortstay markt. VisitBrabant wordt gefaciliteerd door de Provincie Noord-Brabant om de vrijetijdseconomie een impuls te geven.

Plaats op:
Datum: 2 maart 2018
Gerelateerde artikelen  
29-06-2017 Nieuws Convention Bureau Brabant verder onder vlag van VisitBrabant
15-11-2018 Nieuws Nieuwsflitsen - november 2018 (2)
06-12-2017 Nieuws Prestigieus Europees ITS congres naar Brainport Eindhoven
29-06-2015 Nieuws Convention Bureau Brabant kiest nieuwe koers en focust op Agrifood en Hightech …
01-03-2016 Nieuws Bijna 1 miljoen internationale bezoekers in 2015 vanwege Van Gogh
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,6 seconden.