Nieuws  
 

Met je smartphone snel je weg vinden naar de Philharmonie, en tijdens het congres naar de zaal voor de volgende deelsessie. Gemakkelijk collega’s vinden met wie je wilt netwerken. Het kan met de nieuwe locatie-congresapp van Philharmonie, de eerste in zijn soort. De app is een gratis onderdeel van de dienstverlening van Philharmonie voor hun opdrachtgevers.

De Philharmonie congres app heeft enkele basic features met alle kerninfo die eventmanagers en congresdeelnemers nodig hebben. Dat is natuurlijk eerst de informatie over de locatie: de route ernaartoe, de parkeermogelijkheden en de Philharmonie zelf. Net zo belangrijk zijn: het programma, de sprekers, de deelnemers (met Twitter en LinkedIn) en de contactgegevens van de organisatie. De app heeft ook voor deze specifieke congresinformatie vaste functionaliteiten die voor ieder congres opnieuw gemakkelijk zijn te laden. Papieren programmaboekjes en deelnemerslijsten zijn niet meer nodig. ‘Iets wat naadloos aansluit op ons duurzaamheidsbeleid’, aldus Anne-Marije Hogenboom, Hoofd Sales & Evenementen van de Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem.

Extra opties op maat

De Philharmonie congres app biedt nog meer mogelijkheden. Er zit een chatfunctie op en je kunt een poll houden, pushberichten sturen over last minute wijzigingen in het programma, je mening geven in een wordcloud en het laatste nieuws verspreiden onder de deelnemers van het congres. Het is maar net wat je als organisatie nodig hebt om het congres interactiever te maken en de netwerkfunctie te versterken.

Samenwerking

De app is het resultaat van een creatieve samenwerking tussen de Philharmonie en SPITZ congres en event Den Haag. SPITZ organiseerde bij ons in huis een congres en gebruikte daarbij een eigen ontwikkelde congresapp’, vertelt Anne-Marije. ‘Als locatie werden we hier zo enthousiast van, dat we al snel om de tafel zaten om door te denken over een app exclusief voor onze locatie. Maar dan wel een die je kunt aanpassen aan het event van de organisator. Vandaag lanceren we het resultaat: de Philharmonie Congres App. De eerste in zijn soort.’

Plaats op:
Datum: 28 februari 2018
Gerelateerde artikelen  
14-04-2017 In the spotlight Haarlem gaststad Museumcongres 2017
07-03-2018 Nieuws Accommodatienieuws - maart 2018
17-02-2016 Nieuws Acht Haarlemse culturele organisaties behalen Green Key keurmerk
13-10-2009 Nieuws 3e Nationaal Congres Citymarketing en Evenementen naar Haarlem
23-11-2012 Nieuws On the move: November 2012
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,66 seconden.