Nieuws  

Wie jarig is trakteert en de Beurs van Berlage doet dit wel op een heel bijzondere manier. Vanwege haar 115 jarige bestaan stelt de Beurs van Berlage het gebouw namelijk één dag geheel gratis en belangeloos ter beschikking aan een maatschappelijk of goed doel.

Algemeen Directeur Marcel Schonenberg is enthousiast over het plan dat door zijn medewerkers is uitgedacht. “Het is een fantastisch idee om ons gebouw, dat dag in dag uit de meest fantastische congressen en evenementen huisvest, nu op een geheel belangeloze manier aan te bieden. Het past heel goed bij het gedachtegoed van Architect Berlage en bij onze ambitie om een levendige plek te zijn voor ieder publiek”, aldus Marcel.

Wij dagen alle goede doelen en maatschappelijke organisaties graag uit om een geweldig idee voor een evenement bij ons aan te melden. De vijf leukste ideeën zullen we uitnodigen voor een nadere presentatie en kennismaking, waarna we het winnende plan gezamenlijk tot werkelijkheid zullen brengen in het derde weekend van september 2018.

We kijken er als evenementenorganisatie naar uit om leuke, unieke plannen te mogen ontvangen waar wij onze kennis, ervaring en ook materiaal voor kunnen inzetten. In dit jubileumjaar willen wij heel graag dit unieke gebaar maken en ons steentje bijdragen aan een aansprekend maatschappelijk en goed doel.

Voor meer informatie of aanmeldingen kunt u contact opnemen met:

Casper Brackel van de Lustrum Commissie
E mail: lustrum@beursvanberlage.com Tel: 020-5313355
https://beursvanberlage.com/nl/lustrum

Plaats op:
Datum: 12 januari 2018
Bron: Beurs van Berlage
Gerelateerde artikelen  
24-05-2018 Nieuws Beurs van Berlage viert 115 jarig jubileum met gongslag
07-03-2018 Nieuws Stichting Resto VanHarte wint gratis evenement in de 115 Jarige Beurs van Berlage …
19-07-2017 Nieuws Beurs van Berlage & Maison van den Boer verlengen samenwerking
22-10-2015 Nieuws MTV European Music Awards Pre-Party in Beurs van Berlage
19-04-2016 Nieuws Zeer succesvol 2015 voor Beurs van Berlage
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,58 seconden.