Nieuws  

Per 1 januari 2018 gaat Kuiters een strategische samenwerking aan met collega bureau Congress by design. Kuiters idee verplaatst haar kantoor en activiteiten naar Harmelen, onder de rook van Utrecht.

Congress by design (Cbd) is een fullservice PCO (Professional Conference Organizer) voor nationale en internationale bijeenkomsten, die zich onder meer specialiseert in het organiseren van congressen voor (inter)nationale beroepsverenigingen en overheid. Het team van Cbd bestaat uit enthousiaste, toegewijde professionals die opdrachtgevers ondersteunen bij het organiseren van hun congres, van ontwerp en voorbereiding tot logistiek, registratie en uitvoering.

Kuiters idee... van inhoud naar opbrengst... is een creatief bureau voor concept en organisatie van nationale en internationale (high level) conferenties, zakelijke- en feestelijke bijeenkomsten voor overheid, bedrijfsleven, associaties en maatschappelijke organisaties. Gebaseerd op inhoud, doelstelling en doelgroep levert Kuiters innovatieve en verrassende ideeën en concepten voor een originele invulling en adviseert over resultaatgerichte werkvormen. Wil Kuiters vervult tevens de rol van (ook technisch) programmaregisseur tijdens de uitvoeringsdagen.

Sinds 2016 is bij verschillende events/conferenties deze krachtige combinatie succesvol gebleken. Immers, de klant krijgt hiermee van beide het beste! En in het DNA van beiden komen de volgende kenmerken terug: oog voor detail, aandacht, flexibiliteit en een hoge kwaliteitsnorm waarbij de gast/deelnemer centraal staat. De beide organisaties blijven als zelfstandige bureaus bestaan.

Plaats op:
Datum: 11 januari 2018
Bron: Congress by design
Gerelateerde artikelen  
01-06-2017 Nieuws Nieuwsflitsen - juni 2017
16-05-2017 Nieuws Nieuwsflitsen - mei 2017
25-10-2017 Nieuws Nieuwsflitsen - oktober 2017 (2)
24-10-2006 Nieuws MAASTRICHT CONGRES BUREAU LANCEERT NIEUWE BROCHURE VOOR MICE ORGANISATOREN
19-01-2007 Nieuws Amsterdam krijgt grootste hotel van Nederland
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,49 seconden.