Nieuws  
 

Vooruitlopend op de officiële Europese lancering op ibtm world in Barcelona, gaat VeDi™, ‘s werelds eerste online diagnostic tool exclusief ontworpen voor locaties, vandaag live.

VeDi™, een product van het Sequoia Partnership, is een kosteneffectieve onlineversie van hun grootschalige audit Venue Diagnostic, dat door venues door heel Europa sinds 2016 met succes wordt gebruikt, waaronder door Emirates Stadium, ICE Krakow Conference Centre en Amsterdam Arena.

VeDi™ is met de input van een groep experts van toonaangevende locaties en event professionals ontworpen om de sterke en zwakke punten en gebieden van ontwikkeling binnen een locatie te identificeren. Daarnaast geeft de tool aanbevelingen om bestaande bedrijven te ondersteunen en te laten groeien. Door de vragen in het online assessment te beantwoorden, helpt VeDi™ nieuwe en innovatieve manieren te vinden om binnen een locatie succesvolle verkoop- en marketingstrategieën te ontwikkelen.

“Uiteindelijk hebben we VeDi™ ontwikkelt zodat wij locaties die hun bedrijfsplannen willen ontwikkelen, analyseren en verbeteren een kosteneffectieve oplossing kunnen bieden,” zegt Babs Nijdam, Directeur van Sequoia Partnership, “Het groeit in waarde als benchmarking tool, waarmee venues hun groei en succes van jaar tot jaar kunnen meten”.

Het simpele onlinesysteem geeft de gebruikers toegang tot www.myvedi.com waar zij een reeks aan vragen, verdeeld over vijf hoofdonderdelen, dienen te beantwoorden. Vervolgens wordt er een gepersonaliseerd rapport gegenereerd waar de vergelijkende prestaties van de venues worden weergegeven, samen met belangrijke aanbevelingen voor verbetering.

VeDi™ focus groepslid, Hanneke Hansen, Hoofd sales & evenementen Leidse Schouwburg-Stadsgehoorzaal, zegt ook; “Het proces was heel eenvoudig en met simpele beknopte vragen snel te voltooien en het eindrapport heeft ons echt geholpen onze strategie verder te ontwikkelen. De meeste locaties hebben niet de tijd of niet het budget voor advieskosten, met behulp van VeDi™ kunnen locaties hun strategie meer in eigen hand nemen.”

Over VeDi™

VeDi™, een product van het Sequoia Partnership, is ‘s werelds eerste online diagnostic tool speciaal voor ontworpen voor venues. Het biedt een simpele kosteneffectieve oplossing voor venues die hun prestaties willen meten en de controle willen hebben over hun ontwikkelingsstategie

Over Sequoia Partnership

Gevestigd in Londen, met klanten in heel Europa, Sequoia Partnership is een internationaal adviesbureau dat een scala aan verkoop- marketing-, training- en ontwikkelingsdiensten levert aan venues, destinations en agencies. Zij werken samen met pre-launch, nieuwe en bestaande venues die aan hun succes willen bouwen, hun marktaandeel willen vergroten en nieuwe inkomstenstromen willen identificeren.

Plaats op:
Datum: 24 november 2017
Gerelateerde artikelen  
14-12-2016 Nieuws Sequoia Partnership versterkt met Europese partner
09-11-2017 Nieuws Nieuw educatieplatform voor locaties: School of Venues
21-03-2017 Video Flitsinterview met Unique Venues op EvenementContact 2017
24-08-2016 Nieuws Accommodatienieuws - augustus 2016 (2)
01-02-2017 Nieuws Nieuwsflitsen - februari 2017
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,68 seconden.