Nieuws  

EventSummit (voorheen EvenementContact), dé grootste vakbeurs voor de totale evenementenbranche, vindt plaats op donderdag 15 februari 2018 in RAI Amsterdam. 

Sinds vorig jaar vindt voorafgaand aan EventSummit een congres plaats dat toen met meer dan 250 aanmeldingen stijf uitverkocht was en zeer hoog beoordeeld werd. Voor de komende editie is een grotere zaal beschikbaar, maar het gaat op dit moment al hard met de inschrijvingen. Inschrijven kan hier.

Sprekers EventSummit congres Creativiteit & Anders Denken! zijn bekend

Evenementen en Creativiteit zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar wat is Creativiteit? Zit het in je genen, is het aan te leren? En wat gebeurt er in je brein als je creatief bezig bent? Verschillende andersdenkende keynote sprekers nemen je mee in hun wereld. Leer van de neuropsycholoog, kunstenaar, vrije denkers, theatermaakster en fotograaf.

Vrije Denkers

Doen is de beste manier van denken! De Vrije Denkers zullen de aftrap van het congres verzorgen.
Sprekers/workshopleiders Arthur Kruisman en Patrick Donath vormen samen de Vrije Denkers. Sinds 2008 geven zij inspirerende werksessies over een onderwerp dat samen te vatten is als ‘doen is de beste manier van denken’. Hun gelijknamige video is op sociale media miljoenen keren bekeken en heeft hun bekendheid een flinke duw in de rug gegeven. Onderwerpen als normaal/afwijkend, verschillen en diversiteit, functievrij werken, pensioenvrij leven, experimenteren/improviseren, olifantenpaadjes en ideeënsex kunnen voorbij komen in hun bijdrage.

Erik Scherder
Welke invloed heeft creativiteit op ons brein?
Professor Erik Scherder (1951) is als hoogleraar Klinische Neuropsychologie verbonden aan de Vrije Universiteit. Hij won meerdere keren de VU Onderwijsprijs. Zijn talent werd herkend door de Universiteit van Nederland en door De Wereld Draait Door, waar hij een regelmatig en graag geziene gast is. Als geen ander maakt Erik Scherder de wetenschap toegankelijk. Zijn colleges worden wel omschreven als ‘colleges met een lach en een traan. Inhoudelijk tot in de details voorbereid én een ‘puntje van de stoel garantie’.
Op het congres gaat Erik in op de vraag: welke invloed creativiteit heeft op ons brein?

Klaartje Wierbos
Hoe zet je een creatieve productie neer?
Klaartje Wierbos is sinds februari 2014 zakelijk leider van theatergezelschap Vis à Vis. Van 2010 t/m 2014 werkte zij bij Stichting Stormprojecten (Tweetakt Festival en Kaap) in Utrecht als eindverantwoordelijke financiën en productie. Ze heeft in het verleden bij verschillende culturele organisaties gewerkt, waaronder ’t Woud Ensemble, en ondersteunt op het gebied van o.a. subsidie aanvragen en financieel beleid. Klaartje Wierbos is in 2009 afgestuurd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, opleiding Kunst & Economie. In 2017 won Klaartje Wierbos de titel Flevolandse Zakenvrouw, categorie manager. Momenteel studeert Klaartje Bestuurskunde (deeltijd) aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Jeroen Swolfs
Thinking out of the box is volgens mij”: What box..?’
Het wereldwijde fotoproject Streets of the World is duidelijk een toepassing van deze visie. Iets ondernemen wat nog nooit iemand anders ondernomen heeft. Kan het nog? Jazeker! Jeroen Swolfs heeft het gedaan. Zijn droom: alle hoofdsteden ter wereld vastleggen en daar een commercieel succesvol bedrijf van maken met een positieve boodschap als vaandeldrager. Het kostte hem tien jaar van zijn leven. Ondersteund door spannend ‘behind the scenes’ filmmateriaal van NatGeo en zijn fascinerende foto’s neemt Jeroen u mee op een letterlijke wereldreis.

 

 

Rik Spann
The Sound of Innovation. Een funky inspiratiesessie van Rik Spann over anders denken, aanpakken en opbloeien voor kansgerichte professionals, teams en organisaties.
Pharrell Williams, Bruno Mars, Lady Gaga en John Mayer ontpoppen zich als geniale leermeesters op het gebied van vernieuwing, creatief denken, motiverend leiderschap, teamwork en marketing. Live gespeelde verhalen over hen en hun inspiratiebronnen James Brown, Keith Richards, Miles Davis en Jimi Hendrix blijken ons meer te kunnen leren dan tientallen managementboeken of -lezingen. Hoe werk je samen in een team? Hoe geef je leiding aan jezelf en aan anderen? Hoe breng je vastgeroeste processen weer in beweging? Hoe ga je zo met creativiteit en vernieuwing om dat je vanuit meer ontspanning en flexibiliteit betere resultaten behaalt? De Kunst van het Kantelen geeft antwoord.

Dadara
Door middel van kunst uit je comfort zone gaan
Dadara zal het hebben over het anders (laten) kijken naar dingen door mensen middels kunst uit hun comfort zone te halen en hoe dit te doen door het 'echt' te maken en voorbij een leuke gimmick te tillen. Zo heeft hij op zijn eigen Beyond festival ipv Wi-Fi het begrip Hu-Fi (Human Fidelity) geintroduceerd om mensen van hun telefoon af te krijgen ipv te verbieden.

Bezoekersregistratie EventSummit geopend

Vanaf nu kun je je inschrijven voor EventSummit 2018 op 15 februari in de RAI. Het grootste eendaagse platform in onze branche boordevol innovatie, informatie en inspiratie.
Blok de hele dag in je agenda, want het programma is te uitgebreid om in een paar uurtjes te doen.
De ochtend wordt gestart het (betaalde) congres Creativiteit en Anders Denken.
Om 10.30 uur gaan de deuren open naar de beursvloer, gevuld met maar liefst 500 mooie bedrijven.
Er is een uitgebreid kennisprogramma met 30 sessies verdeeld over vier verschillende podia.
De dag wordt om 18.00 uur afgesloten met de grootste netwerkborrel in de evenementenbranche.
Om 19.00 uur begint een groots exclusief 10 jarig jubileumfeest in Strand Zuid. Voor kaarten klik hier. 

‘Take your event to a higher level’!

Plaats op:
Datum: 23 november 2017
Gerelateerde artikelen  
13-12-2018 Nieuws Explosieve groei EventSummit 2019 met thema: Maak het Verschil!
24-01-2018 Nieuws EventSummit 2018: beursvloer vol! 520 exposanten en indrukwekkend sprekersprogramma …
26-07-2018 Nieuws EventSummit, CongresWereld en High Profile Events slaan handen ineen
13-12-2017 Nieuws On the Move - december 2017
05-12-2016 Nieuws EvenementContact 2017: Ticketregistratie geopend met Sinterklaas Winactie
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,68 seconden.