Nieuws  
 

Rotterdam Ahoy sluit zich aan bij merkalliantie Make it Happen - Ferro fabriek wordt weer evenementenlocatie - Ibis budget hotel opent deuren nabij Rotterdam Airport - Bedrijfsevenementen in de warmte van de Winter Efteling


Rotterdam Ahoy sluit zich aan bij merkalliantie Make it Happen

Samen met o.a. Havenbedrijf Rotterdam, Erasmus Universiteit Rotterdam, Gemeente Rotterdam en Rotterdam Partners heeft Rotterdam Ahoy de handen ineen geslagen om Rotterdam in binnen- en buitenland nog beter op de kaart te zetten en bewoners, bedrijven, studenten en bezoekers aan te trekken en aan de stad te binden. Met een gezamenlijke profilering en de pay-off Make It Happen, die de Rotterdamse mentaliteit weerspiegelt,laat men zien waar stad, haven en inwoners voor staan: pionieren, grenzen verleggen en no-nonsense.
Jaarlijks trekt Rotterdam Ahoy zo’n 1,5 miljoen bezoekers. Met de komst van het Rotterdam Ahoy Convention Centre eind 2020 zal dat aantal bezoekers fors stijgen. Rotterdam Ahoy verkoopt Rotterdam als destinatie voor (internationale) events en congressen. Gezamenlijk optrekken met partners in de stad zal Rotterdam Ahoy helpen meer evenementen naar de stad toe te trekken.


Ferro fabriek wordt weer evenementenlocatie

De voormalige Ferro fabriek in het Merwe-Vierhavensgebied in Rotterdam wordt mogelijk alsnog een plek voor evenementen. Eind 2015 waren er ook al serieuze plannen om de voormalige emaillefabriek, beter bekend als Ferro Dome, om te toveren tot een bruisende plek voor evenementen en zakelijke bijeenkomsten. Toen alles hiervoor gereed was trok een financierder zich terug. De locatie wordt nu te huur aangeboden door de gemeente Rotterdam, zo meldt Greater Rotterdam. Begin 2018 wordt de gunning verstrekt.
De nieuwe gelegenheid zal de enige locatie in deze buurt zijn waar nachthoreca wordt toegestaan. De evenementen van de danceclub kunnen gecombineerd worden met horeca en evenementen voor zakelijke activiteiten.


Ibis budget hotel opent deuren nabij Rotterdam Airport

Ibis budget Rotterdam-The Hague Airport heeft haar deuren geopend. Met de opening van het hotel wil ibis budget inspelen op de toenemende vraag naar ‘value for money’ hotelaccommodaties in de omgeving van Rotterdam.
Het ibis budget Rotterdam –The Hague Airport ligt op 200 meter lopen van de aankomst- en vertrekhal van de Rotterdamse luchthaven. Het hotel leent zich daardoor uitstekend voor vertrekkende en aankomende reizigers.
Het ibis budget Rotterdam – The Hague Airport is het tweede hotel in Nederland dat is ingericht volgens het laatste kamerconcept van het merk. Het hotel heeft 121 kamers in het allerlaatste kamerconcept. De kamers, geschikt voor 1, 2 of 3 personen, zijn voorzien van goede bedden, een trendy en stijlvol interieur, een LCD TV en een eigen badkamer met toilet.
Voor de complete hotel ervaring kan men gebruik maken van een all-you-can-eat ontbijtbuffet, gratis WiFi in het gehele hotel en een take-away corner.


Bedrijfsevenementen in de warmte van de Winter Efteling

Vanaf 13 november is het weer Winter Efteling. Voor de negentiende keer verandert het attractiepark elf weken lang in een winterwereld vol twinkelende lichtjes en besneeuwde dennenbomen. De ideale locatie voor een personeelsfeest, zakelijke bijeenkomst, familiedag of speciale avondopenstelling om het jaar onvergetelijk af te sluiten of voor een kick-off van het nieuwe jaar voor medewerkers en relaties. Maar ook het bezoeken van Sprookjessprokkelaar de musical is mogelijk, met in de voorstelling tien speciale gastrollen voor uw relaties met hun kleinkinderen.
Het betoverende en winterse decor van de Winter Efteling biedt kleine en grote organisaties de kans een gezellig en warm evenement te organiseren. Ook Unox kiest vol overtuiging voor een evenement in de Winter Efteling. “De keuze voor een evenement in de Winter Efteling is voor ons een heel logische. Unox en de Efteling zijn bekende en vertrouwde Nederlandse merken, en passen goed bij elkaar. De Efteling helpt ons met een custom made uitvoering die klopt tot in het kleinste detail, voor een onvergetelijke dag vol verrassingen”, aldus Alewijn Brouwer, marketing manager Unox.

Plaats op:
Datum: 8 november 2017
Gerelateerde artikelen  
05-09-2013 Nieuws Ahoy Rotterdam gaat samenwerken met Preferred Hotel Reservations
28-01-2016 Nieuws 'Ahoy Rotterdamꞌ wordt na 45 jaar ꞌRotterdam Ahoyꞌ
03-11-2015 Nieuws Havenbedrijf en Ahoy Rotterdam gaan samenwerken op RDM Rotterdam
22-02-2018 Nieuws Rotterdam Ahoy en Rotterdam Partners blikken terug op geslaagde Masterclass
01-10-2018 Nieuws Grootste maintenance event van Europa kiest voor Rotterdam Ahoy Convention …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,63 seconden.