Nieuws  
 

Alex Barentsen nieuwe CEO Bilderberg Hotels - Vincent Verkoelen nieuwe directeur evenementenlocatie SugarCity Events 


Alex Barentsen nieuwe CEO Bilderberg Hotels

Per 1 december wordt Alex Barentsen de nieuwe topman van Bilderberg Hotels. Hij volgt daarmee Dries van der Vossen op, die na veertien jaar afscheid neemt van de Bilderberg Hotels, dat recent werd overgenomen. 

Van der Vossen wordt adviseur bij aandeelhouder Event Hotels, zo liet Bilderberg dinsdag weten. Bilderberg heeft in Nederland zeventien hotels. Het bedrijf telt 1360 werknemers. De nieuwe topman Branentsen was al financieel directeur bij Bilderberg.

Bilderberg werd in juli 2017 overgenomen door een consortium van de Singaporese FSMC NL Property Group en het Duitse familiebedrijf Event Hotels. FSMC heeft 95% van de aandelen. De vastgoedinvesteerder bezit ook de Amsterdamse Mondriaan Toren en ontwikkelt nu de Terraced Tower in Rotterdam. Event Hotels bezit of beheert 81 hotels met meer dan 14.000 kamers in Nederland, Duitsland en Italië.


Vincent Verkoelen nieuwe directeur evenementenlocatie SugarCity Events

Vincent Verkoelen is de nieuwe managing director van SugarCity Events en volgt daarmee Denise Schimmel op. Onder de leiding van Denise groeide SugarCity Events uit tot de internationale en toonaangevende industriële evenementenlocatie die het nu is. Denise Schimmel stond aan de basis van SugarCity Events en heeft de oude suikerfabriek laten uitgroeien tot één van de meest unieke evenementenlocaties van Europa.
Vincent Verkoelen zal SugarCity Events naar een volgende fase van groei moeten leiden en internationaal verder uit bouwen. Verkoelen heeft een brede ervaring in management, marketing en PR. De laatste jaren werkte hij als interim-/projectmanager voor nationale en internationale klanten in de kunst & cultuurbranche. Als directeur van Museum Het Grachtenhuis wist hij deze toen nieuwe culturele instelling op de Amsterdamse toeristische kaart te zetten.

Plaats op:
Datum: 8 november 2017
Gerelateerde artikelen  
21-02-2018 Nieuws On the Move - februari 2018
03-04-2007 Nieuws Bilderberg Hotel De Keizerskroon vernieuwt alle hotelkamers
07-03-2018 Nieuws Accommodatienieuws - maart 2018
16-04-2007 Nieuws Hotel Wolfheze is ‘Bilderberg Hotel van het Jaar 2006’
01-06-2017 Nieuws On the Move - juni 2017
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,64 seconden.