Nieuws  
 

Den Haag is genomineerd voor de European Excellence Award in de categorie Belgium, The Netherlands, Luxembourg. De European Excellence Awards onderscheiden de beste PR- en communicatiecampagnes in Europa.

Unieke merkstrategie

“De unieke merkstrategie van The Hague Convention Bureau toont niet alleen de sterke positie van Den Haag als internationale stad van Vrede & Recht, maar representeert ook de sociale en economische waarde van congressen voor onze stad. Deze nominatie is een fantastische erkenning voor de professionaliteit van THCB en toont wederom dat de merkstrategie haar vruchten afwerpt,” zegt Karsten Klein, wethouder van Stedelijke Economie, Zorg en Havens.

Internationale bestemming

The Hague Convention Bureau, de organisatie die als doel heeft om Den Haag te promoten als internationale bestemming voor zakelijke evenementen, lanceerde begin 2016 jaar geleden een nieuwe identiteit waarbij de nadruk op The Hague ligt. Het merk focust zich op het unieke karakter van de stad, en maakte indruk door de mate waarin de nieuwe branding stadsbreed werd ontvangen en uitgebreid door The Hague & Partners. De ontwikkeling van de merkstrategie kwam mede dankzij de bureaus Corke Wallis en Happy Folk tot stand.

Prestigieuze awards

Nienke van der Malen: “De European Excellence Awards is een van de meest prestigieuze awards als het gaat om pr en communicatie. We zijn ontzettend trots dat wij geshortlist zijn voor deze award naast bekende merken zoals bol.com en Unilever.”

De European Excellence Awards zetten de meest opmerkelijke successen van communicatieprofessionals in de spotlights. De awards worden uitgereikt door Communication Director en Quadriga, een internationaal georiënteerd magazine voor corporate communicatie, PR en public relations. De Awards zijn onderdeel van een wereldwijde implementatie van Excellence Awards, wordt uitgerold in Afrika, Azië, Europa, Latijns Amerika en Noord-Amerika gelijktijdig. De award wordt op 30 november uitgereikt in het Hamburg Cruise Center Altona tijdens de European Excellence Awards 2017.

Bron: Verkeersbureau.info

Plaats op:
Datum: 7 november 2017
Gerelateerde artikelen  
21-03-2018 Nieuws Den Haag versterkt haar positie als MICE-bestemming
28-09-2017 Nieuws Rotterdam, Den Haag en World Forum winnen C&IT Awards
17-02-2016 Nieuws The Hague Convention Bureau lanceert nieuwe merkidentiteit: “The Conference, …
07-02-2013 Nieuws Convention Bureau Den Haag Marketing wederom genomineerd als beste congresbureau …
05-03-2015 Nieuws Drie Nederlandse organisaties uit de congresbranche winnen M&IT Awards
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,59 seconden.