Nieuws  
 

Youmeet biedt nieuwe exclusieve vergaderlocatie in Utrecht - Bilderberg start nieuwe campagne voor zakelijke markt - Pulitzer Amsterdam wint internationale prijs voor interieurdesign - Hotel Jakarta, het groenste hotel van Nederland - NH Hotel Group en Philips Lighting presenteren Mood Rooms


Youmeet biedt nieuwe exclusieve vergaderlocatie in Utrecht

Vergaderconcept Youmeet heeft een bijzondere nieuwe locatie geopend. In de tuin van kantoorgebouw Creative Valley Utrecht is een buitengewone buitenplaats gebouwd: The Pavilion. Youmeet is er voor de meest efficiënte en effectieve meetings in Utrecht. Het vergaderconcept verhuurt deze nieuwe buitenplaats aan bedrijven en organisaties die hier exclusieve meetings in een luxe privé setting willen organiseren of die een kleinschalig bijzonder evenement willen neerzetten. Dankzij het fraaie ontwerp van The Pavilion, met veel glas, natuurlijke materialen en bijzonder luxe inrichting, voelt het in The Pavilion aan alsof je buiten zit.


Bilderberg start nieuwe campagne voor zakelijke markt

'Ga mee #outofoffice' is de nieuwe slogan die Bilderberg gebruikt in haar nieuwe campagne gericht op de zakelijke markt. Met deze campagne wil Bilderberg organisaties stimuleren om vaker buiten de deur bijeen te komen. Want soms gebeuren de dingen die goed zijn voor een bedrijf juist buiten het bedrijf.
"Wij geloven dat een bijzondere omgeving het beste in je naar boven kan brengen," vertelt commercieel directeur Arlette Gilbert. "Een andere omgeving kan je inspireren om vaste patronen te doorbreken, nieuwe oplossingen te bedenken of beter samen te gaan werken. Bij Bilderberg is dat dan ook het belangrijkste element dat we aan een meeting toevoegen: inspiratie. Daarnaast speelt Bilderberg in op veranderende trends van bijeenkomsten: E- learning, video conferences en talloze coworking tools maken juist dat samenkomen belangrijker is dan ooit. Want alleen dan maak je écht een connectie met elkaar. Daarnaast is beleving een belangrijke factor geworden in de keuze voor een locatie.


Pulitzer Amsterdam wint internationale prijs voor interieurdesign

Pulitzer Amsterdam heeft de award gewonnen voor ‘Best Interior Design and Architecture in a hotel in Europe’ tijdens de 15de editie van Prix Villegiature Awards in Parijs. Het hotel versloeg prestigieuze hotels als Hotel Eden, Dorchester Collection in Rome en La Réserve Hotel and Spa in Parijs. De jury, bestaande uit 24 prominente internationaal erkende journalisten en correspondenten, besloot unaniem dat Pulitzer Amsterdam beschikt over het mooiste hotelinterieur en architectuur van Europa. Het Pulitzer Amsterdam heeft originele en historische elementen gecombineerd met rijk hedendaagse design.


Hotel Jakarta, het groenste hotel van Nederland

Op het Amsterdamse Java-eiland, aan het IJ met uitzicht op station Amsterdam Centraal komt het spectaculaire en duurzame 30 meter hoge hotel Jakarta gemaakt van hout met glazen gevels, uniek voor Nederland. De door architectenbureau SeARCH van Bjarne Mastenbroek gekozen materialen zijn van dusdanige kwaliteit dat ze onafgewerkt kunnen blijven. Op de begane grond van Hotel Jakarta is een Indonesisch getinte ‘pasar’ met horeca en cultuur, waarvoor het Tropenmuseum de programmering doet. De subtropische binnentuin met drie meter hoge palmen in het binnenste van dit glazen gebouw wordt aangelegd door de Hortus Botanicus.


NH Hotel Group en Philips Lighting presenteren Mood Rooms

In samenwerking met Philips Lighting heeft NH Hotel Group hun idee van het “hotel van de toekomst” in Madrid gepresenteerd. Voor het eerst kunnen gasten in vier Mood Rooms in NH Collection Eurobuilding hun verblijf helemaal zelf inrichten, wanneer ze met de iPad bijvoorbeeld verlichting en temperatuur naar persoonlijke voorkeur instellen. Een bijzondere gastervaring, die de nieuwste snufjes op het gebied van technologie, licht en geluid met elkaar combineert.

Plaats op:
Datum: 25 oktober 2017
Gerelateerde artikelen  
13-12-2017 Nieuws Accommodatienieuws - december 2017
21-03-2018 Nieuws Accommodatienieuws - maart 2018 (2)
12-02-2013 Nieuws Kanshebbers op titel Schoonste Hotel van Nederland
07-03-2018 Nieuws Accommodatienieuws - maart 2018
25-07-2018 Nieuws Accommodatienieuws - juli 2018 (2)
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,83 seconden.