Nieuws  
 

In colonne met Volkswagen Kevers door het Twentse coulisselandschap langs veelzijdige locaties voor zakelijke evenementen, dat deed Congresregio Twente op vrijdag 6 oktober. Een groep van 22 organisatoren van zakelijke evenementen maakte op bijzondere wijze kennis met Twente tijdens de eerste editie van de ‘Congresregio Twente site visit’.

De ‘locatie rally’ ging van start bij De Methoeve. In tweetallen reden de deelnemers in een kever-cabrio van ‘Kever Cabrio Rally’, richting de volgende locatie: De Grolsch Veste, waar zij door de ‘grachten’, dwars door het stadion reden.

Groots outdoor business-to-business event
Dirk Stuip had de eer de deelnemers te vertellen over een van de grootste outdoor business-to-business events van Nederland: de Military Boekelo. Stuip is al jaren betrokken bij het hippische evenement dat op succesvolle wijze paardensport weet te koppelen met andere commercieel interessante activiteiten.

Proeven in Twente
Naast het bezichtigen van congres- en vergaderlocaties was er ook ruimte voor proeven tijdens het programma. Van krentenwegge en bunkerkaas tot Twentse kozakken. Bij Tuindorp Hotel ’t Lansink werden de deelnemers verwend met een amuse en Resort Bad Boekelo voorzag de deelnemers van een heerlijke smoothie voordat de rally voortgezet werd richting de lunchlocatie. In een weiland bij Albergen, midden in het Twentse landschap genoten de meeting professionals van de lunch, verzorgd door Van der Valk Theaterhotel Almelo.

Eindbestemming: Vliegveld Twenthe
Na een route over het 52 hectaren grote terrein van Vliegveld Twenthe, langs bunkers en dwars door hangars, werd er gefinisht op de voormalige taxibaan, waar tot een paar jaar geleden nog F16’s overheen taxieden.

Over Congresregio Twente
Congresregio Twente verzorgt de promotie van Twente als bestemming voor zakelijke bijeenkomsten. Congresregio Twente adviseert, bemiddelt en helpt kosteloos bij het zoeken van een passende locatie voor een congres, vergadering, beurs of ander zakelijk event in Twente. Congresregio Twente en Twente Marketing zijn onderdeel van MarketingOost, stads- en regiomarketing, waartoe ook Congresregio Zwolle behoort.

Plaats op:
Datum: 10 oktober 2017
Gerelateerde artikelen  
04-07-2018 Nieuws Congresregio Twente organiseert tweede editie Site Visit
02-12-2016 Nieuws Congresbureau regio Twente van start met bijna 30 partners
03-07-2017 Nieuws Congresregio Zwolle site visit groot succes
12-05-2017 Nieuws Maak kennis met Congresregio Zwolle tijdens site visit
01-05-2018 Nieuws Maak kennis met Congresregio Zwolle tijdens site visit
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,59 seconden.