Nieuws  
 

Noordwijk Marketing organiseerde afgelopen donderdag 5 oktober een inspiratiedag voor bedrijven. Maar liefst 25 corporate eventplanners trotseerde de storm voor een nadere kennismaking met Noordwijk als congres- en eventlocatie. Het thema van de dag: Get inspired, boost your body & mind in Noordwijk!

Sandra Nonhebel, productmanager zakelijke markt Noordwijk Marketing: “Doelstelling van deze dag was om de veelzijdigheid en de mogelijkheden van Noordwijk te laten zien. Veel van de genodigden organiseren congressen, bedrijfsuitjes of vergaderingen in onze badplaats. Wij wilden hen laten zien dat de combinatie van vergaderen én een (buiten)activiteit het beste resultaat geeft voor je corporate event.”

In de ochtend was er volop gelegenheid om diverse congres- en eventlocaties locaties in Noordwijk te bekijken. In de middag kwam het gezelschap bij elkaar in Grand Hotel Huis ter Duin. Hier volgde een plenair programma waarbij voormalig Olympisch topsporter Arnold Vanderlyde de aanwezigen inspireerde met een turbulente en interactieve sessie. In een persoonlijk verhaal gaf Vanderlyde de aanwezigen een psychologische boost. Zijn boodschap: wees niet bang voor het onbekende, kijk het recht aan in het gezicht en durf het gevecht aan te gaan met jezelf. Ontdek de uitdaging van het succes, maar geniet onderweg ook van het proces. Ook de aanwezige deelnemers deelden hun persoonlijke verhalen waardoor de middag net zo’n bijzonder karakter kreeg als het stormachtige weer buiten.

Na de inspiratiesessie werden de bokhandschoenen aangetrokken en kregen de deelnemers een boksclinic van de oud-Olympiër. Rond het einde van de middag ging de storm liggen en kon het programma daarom zonnig op ‘Noordwijks best’ worden afgesloten met een netwerkborrel en walking dinner in Beachclub Zon & Zeebad.

Plaats op:
Datum: 9 oktober 2017
Gerelateerde artikelen  
22-06-2018 Nieuws Succesvolle Culinaire Inspiratiedag voor eventplanners in Noordwijk: Good Food …
14-04-2015 Nieuws Noordwijk doet zaken op hoog niveau met Engelse meetingplanners
07-12-2016 Nieuws Internationale meeting planners lopen warm voor ‘cool’ Noordwijk
06-12-2017 Nieuws Internationale meeting planners maken kennis met Noordwijk
30-11-2015 Nieuws Internationale meetingplanners na IBTM World in Noordwijk
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,55 seconden.