Nieuws  
 

UNIGLOBE THL MICE & Travel Management neemt PARTHEN VENUE FINDING over. PARTHEN VENUE FINDING is in 2012 ontstaan uit een samenwerking tussen MPI Nederland directeur Gijs Verbeek en PARTHEN MEETING SERVICES. De organisatie bemiddelt tussen bedrijven en vergaderlocaties en daarmee een goede toevoeging aan de bestaande dienstverlening van PARTHEN.

“Na zes jaar met veel plezier de meest fantastische locaties te hebben geboekt als PARTHEN VENUE FINDING, is het voor mij persoonlijk tijd voor een volgende stap. Ik ben ontzettend trots onze klanten onder te kunnen brengen bij een innovatieve partij als UNIGLOBE THL Travel”, aldus Gijs Verbeek. Naast het zoeken en boeken van vergaderlocaties, hotels en congrescentra kunnen klanten bij UNIGLOBE THL Travel terecht voor een heel scala aan aanvullende dienstverleningen. De afdeling “Venue Finding” wordt als nieuwe service aan de Meeting, Incentive, Congres & Event afdeling (MICE) van THL toegevoegd. Lourens Stamhuis, mede-eigenaar van UNIGLOBE THL Travel vult aan “Op onze MICE afdeling zien we een toenemende vraag naar advies en support bij het boeken van vergaderlocaties. We hebben recent een eigen meeting portal ontwikkeld waarmee het voor klanten makkelijker is om vergaderlocaties te boeken en betalen. De overname van PARTHEN VENUE FINDING sluit daar perfect op aan”.

v.l.n.r: Lourens Stamhuis (Uniglobe THL Travel), Tessa Schulte (Uniglobe THL Travel), Gijs Verbeek (Parthen Venue Finding)

Plaats op:
Datum: 6 oktober 2017
Gerelateerde artikelen  
27-09-2017 Nieuws Nieuwsflitsen - september 2017 (2)
02-01-2008 Nieuws Parthen nieuwe strategische partner voor MPI Nederland
09-06-2011 Nieuws Nieuwsflitsen: juni 2011
05-03-2007 Nieuws Parthen R&S speelt in op stevig groeiende capaciteitsbehoefte MICE-markt
07-12-2016 Nieuws On the Move - december 2016
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,55 seconden.