Nieuws  
 

World Forum wint The Conference Award - Nieuw hotel op Campus Universiteit Twente - Vernieuwingen Koninklijke IGC geven eigentijds accent aan historisch interieur - Hilton Rotterdam is Stylish Luxury Hotel of The Year 2017 - Nationaal Militair Museum opent deuren als nieuwe evenementenlocatieExpo Haarlemmermeer realiseert forse uitbreiding - Regus opent eerste vestiging in Roermond - Hotel in voormalig Legermuseum Delft


World Forum wint The Conference Award

World Forum heeft The Conference Award van Den Haag gewonnen met de Future Force Conference 2017. De prijs werd op 11 september uitgereikt door Wethouder Karsten Klein tijdens een feestelijk event in de Fokker Terminal.
De overige prijswinnaars zijn:
het Gemeentemuseum Den Haag, dat The Leisure Award won met het Mondriaanjaar
Jacobs dat The Business Award in de wacht sleepte.
De drie awards, die dit jaar voor het eerst werden uitgereikt, zijn een blijk van waardering voor bijzondere initiatieven en projecten met een economische spin-off voor Den Haag.


Nieuw hotel op Campus Universiteit Twente

Vanaf najaar 2018 neemt het huidige conferentiehotel Drienerburght op de campus van de Universiteit Twente haar intrek in een nieuw gebouw en wijzigt dan van naam in een meer internationaal herkenbare naam, het U Parkhotel.
Het U Parkhotel is een internationaal georiënteerd hotel, waar kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan. Het hotel beschikt straks over de Green Key, hét internationale keurmerk in onder meer de zakelijke markt. De U in de internationale naam verwijst naar de gast die centraal staat én naar de Universiteit Twente. Het nieuwe hotel biedt 72 kamers aan, een ruim restaurant met terras, een bar en moderne conferentiefaciliteiten.


Vernieuwingen Koninklijke IGC geven eigentijds accent aan historisch interieur

De Koninklijke Industrieele Groote Club (IGC) op de Dam in Amsterdam kent een historie van meer dan een eeuw en beschikt over een indrukwekkend interieur. Deze zomer is een meerjarige restauratie afgerond, die het sociëteitsgebouw weer de grandeur van 1916 verleent en het up to date maakt als exclusieve eventlocatie. De vernieuwingen zijn met respect voor traditie en stijl gerealiseerd. Van vrijdag tot en met zondag zijn het restaurant en de Clubzaal beschikbaar voor niet-leden. De zeven recent vernieuwde banquetzalen zijn zeven dagen per week voor leden én niet-leden af te huren.


Hilton Rotterdam is Stylish Luxury Hotel of The Year 2017

Hilton Rotterdam is onderscheiden met de ‘Stylish Luxury Hotel of The Year 2017-award’. De award werd toegekend aan Hilton Rotterdam vanwege de mix van klassieke elegantie en stijlvolle moderniteit in het interieur. Daarnaast stralen de 254 kamers en suites in het Hilton hotel een tijdloze inrichting, authentieke Nederlandse sfeer en huiselijke warmte uit.
De awards worden dit jaar op maandag 6 november uitgereikt in Londen tijdens de Global Awards ceremonie. ‘We zijn erg trots dat we deze internationale prijs hebben mogen ontvangen. Het is een enorme erkenning’, aldus Karin van den Berg, General Manager Hilton Rotterdam.


Nationaal Militair Museum opent deuren als nieuwe evenementenlocatie

Sinds de opening in december 2014 heeft het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soesterberg al meer dan een miljoen bezoekers ontvangen en zijn er evenementen gefaciliteerd voor organisaties uit het eigen netwerk. Daar komt nu verandering in, want vanaf heden is het NMM door iedereen te boeken voor presentaties, diners, vergaderingen en (bedrijfs)feesten onder de naam NMM Zakelijk; voor evenementen van een ander kaliber.
Het NMM heeft meer dan 20 verschillende binnenlocaties beschikbaar voor groepen van 10 tot 5000 gasten. Naast een imposant museumgebouw beschikt het NMM tevens over een uitgestrekt buitenterrein, met uitzicht over natuurgebied Vliegbasis Park Soesterberg. Het leent zich uitstekend voor (sportieve) buitenactiviteiten, maar ook grootschalige evenementen als festivals en productpresentaties. Ook beschikt het NMM over een openluchttheater waar demo’s, concerten en voorstellingen voor 3.000 gasten kunnen worden gegeven.


Expo Haarlemmermeer realiseert forse uitbreiding

Expo Haarlemmermeer heeft met ruim 12.000 m2 extra, haar beursoppervlakte verdubbeld. In totaal is de evenementenlocatie nu 24.000 m2 groot. De uitbreiding van Expo Haarlemmermeer is tevens als de rest van het gebouw, geheel van glas. Dit zorgt voor veel lichtinval en een aangename connectie met de groene omgeving. Door een uitbreiding aan de zijkant biedt de nieuwe hal mogelijkheid om in de lengte en/of in de breedte te huren. Tevens wordt er een vaste productiekeuken gerealiseerd wat zorgt voor meer flexibiliteit en mogelijkheden op het gebied van catering.


Regus opent eerste vestiging in Roermond

Over twee weken opent Regus, marktleider op het gebied van flexibele werkplekken, haar eerste locatie in Roermond. Regus stelt met het nieuwe pand ruim duizend vierkante meter beschikbaar voor zakelijke professionals. Het pand beschikt over 32 kantoren, 74 flexwerkplekken en een vergaderruimte. Deze 72e locatie in het portfolio is een mooie stap in Nederland om te voorzien in de toenemende vraag naar flexibele werkplekken op A-locaties door het land.


Hotel in voormalig Legermuseum Delft

Het voormalig Legermuseum in Delft wordt een hotel. Ook komt er een congrescentrum, grandcafé/restaurant en ruimte voor creatieve bedrijven. In 2013 verhuisde het Legermuseum naar Soesterberg, waarna er verschillende ideeën gepitcht werden. In het belang van de groei van het toerisme en Delft als 'must-see' is gekozen voor deze optie. De entree wordt gewijzigd, maar verder zal het gebouw grotendeels intact blijven.

Plaats op:
Datum: 13 september 2017
Gerelateerde artikelen  
11-10-2017 Nieuws Accommodatienieuws - oktober 2017
09-11-2016 Nieuws Accommodatienieuws - november 2016
13-12-2017 Nieuws Accommodatienieuws - december 2017
25-07-2014 Nieuws World Forum genomineerd voor C&IT Award 2014
22-09-2014 Nieuws World Forum wint prestigieuze C&IT Award
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,65 seconden.