Nieuws  
 

Winkelman en Van Hessen heeft de pitch gewonnen om Cyber Security Week 2017 te organiseren. In de laatste week van september staat Nederland internationaal in de spotlights rondom het thema digitale veiligheid. De pitch werd uitgeschreven door het nationale veiligheidscluster The Hague Security Delta (HSD).

Ivo Nederpelt van Winkelman en Van Hessen, adviesbureau voor Marketing en PR: "Wij vinden het geweldig om de coördinatie, planning, social media campagne en het contact met internationale media op ons te nemen. Talloze toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland werken mee. Het belooft een groot succes te worden."

Honderden experts leveren hun bijdrage: van het bestrijden van hackers en ransomware tot de digitale beveiliging van energiecentrales en overheidsdiensten. Deelnemers vanuit de hele wereld bezoeken ruim 70 evenementen op verschillende locaties in Den Haag.

Onderdeel van de Cyber Security Week 2017 zijn de Cyber Crime Conference van Europol-INTERPOL en de finale van de wereldwijde EC-Council hacking contest Cyberlympics.

De Cyber Security Week is een initiatief van The Hague Security Delta, in samenwerking met de Gemeente Den Haag, InnovationQuarter, Deloitte en The Hague Convention Bureau én meer dan 80 partners. De week vindt plaats van 25 t/m 29 september.

Grote belangstelling
Chantal de Niet, communicatiemanager bij The Hague Security Delta: “In 2015 bleek de eerste Cyber Security Week nationaal en internationaal een schot in de roos. Cybersecurity staat bij bedrijven en overheden inmiddels bovenaan de agenda, helemaal na de recente ransomware aanvallen. De belangstelling om mee te doen is gigantisch en onderstreept de leidende positie van The Hague Security Delta op dit thema. Met Winkelman en Van Hessen aan onze zijde om ons te helpen met de programmering van de week, creëren we ook dit jaar weer een spraakmakend programma en positioneren we Nederland en Den Haag als Cyber Security Capital of Europe.”

Over The Hague Security Delta
The Hague Security Delta (HSD) is het toonaangevende veiligheidscluster van Europa. Met als gezamenlijke ambitie het creëren van meer bedrijvigheid, meer banen en een veilige wereld. Ruim 350 bedrijven, kennisinstellingen en overheden die zich hebben aangesloten bij HSD, werken er samen aan innovaties op het gebied van veiligheid. Met een omzet van 7,2 miljard euro en meer dan 61.600 banen levert de veiligheidssector een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse economie. Het kloppend hart is de HSD Campus, het nationaal innovatiecentrum voor veiligheid in Den Haag.

Meer info: www.thehaguesecuritydelta.com

Plaats op:
Datum: 1 augustus 2017
Gerelateerde artikelen  
28-07-2015 Nieuws TUSExpo gaat lange termijn samenwerking aan met World Forum
08-04-2015 In the spotlight Global Conference on Cyberspace in Den Haag
03-10-2017 Nieuws IMEX Amerca in Las Vegas gaat door ondanks vreselijk bloedbad
18-07-2016 Nieuws 91% van de luchtvaartmaatschappijen investeert in cyber security
15-11-2016 Nieuws Defensie organiseert groot internationaal congres in World Forum
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,61 seconden.