Nieuws  
 

Drie organisatoren brengen hun jarenlange ervaring en expertise bijeen in een nieuwe coöperatie “Your Meeting Experts”. Deze nieuwe onderneming ontwerpt en organiseert aansprekende en betekenisvolle bijeenkomsten zoals nationale en internationale congressen. Your Meeting Experts heeft de voordelen van een flexibel klein bureau en de kennis, de ervaring en expertise van een groot bureau.

Initiatiefnemers zijn Martijn Reinhold (ReinHolding Meetings), Odette Jansen (Odette Organiseert) en Yvonne van Oosterom (Congres4u). De coöperatie staat open voor nieuwe leden die een positieve bijdrage kunnen leveren aan de coöperatie.

Your Meeting Experts richt zich op de logistieke organisatie (Your Meeting Management), op maat gemaakte concepten (Your Meeting Design), advies (Your Meeting Consultancy) en deelnemers-registratie (Your Meeting Registration). Your Meeting Experts maakt gebruik van een innovatief software systeem die alle aspecten van een bijeenkomst omvat. Naast de online registratie biedt het systeem o.a. geïntegreerde mogelijkheden voor gepersonaliseerde uitnodigingen, congreswebsite, networking & matchmaking en evaluatie. Bedrijven, organisaties en verenigingen die de organisatie van congressen zelf verzorgen, biedt Your Meeting Experts het gebruik van professionele registratiesoftware.

Meer weten over Your Meeting Experts? Bezoek de website www.yourmeetingexperts.nl

Plaats op:
Datum: 18 mei 2017
Gerelateerde artikelen  
25-10-2017 Nieuws On the Move - oktober 2017 (2)
17-09-2018 Nieuws Regardz.nl gaat internationaal en wordt OneMeeting.com
06-11-2019 Nieuws Nationale Meeting Award klaar voor de vijfde editie
20-04-2016 Nieuws Regardz start meerjarige samenwerking met Management Support
22-11-2012 Redactie Individuele deelnemerbehoeften centraal in nieuwste deel 'Future of Meetings' …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,61 seconden.