Nieuws  
 

MeetingroomReview is een onafhankelijke reviewsite van meetinglocaties van Nederland. De site ging live in september 2013; zie hier de aankondiging op CongresWereld.nl. Meetinglocaties beheren kosteloos hun eigen locatiepagina (foto's, omschrijving en locatiespecificaties). Deelnemers aan of organisatoren van meetings kunnen een review plaatsen en een oordeel geven (cijfer) over het boekingsproces, de locatie, de zaal en de catering.

Nu is MeetingroomReview gestart met een initiatief om goede doelen te sponsoren. Naast een eigen bijdrage van MeetingroomReview zoeken zij bedrijven en particulieren die willen bijdragen aan dit idee. Een eerste samenwerking is gestart met Het Notuleercentrum.

Hoe werkt het?

Voor elke review die in 2014 op de website www.MeetingroomReview.com wordt geplaatst, wordt € 1 aan een goed doel ter beschikking gesteld. De sponsor en MeetingroomReview betalen ieder € 0,50 per review. Wordt er meer bijeengebracht door sponsoren dan zal het uiteindelijke gemiddelde bedrag per review worden verhoogd.

Het goede doel 2014: Planet Hope
MeetingroomReview heeft voor 2014 Planet Hope tot goed doel gekozen. Stichting Planet Hope biedt kansarme kinderen in India een mogelijkheid op een betere toekomst. Een van de projecten is de bouw van het Learning Centre: de realisatie van een school om praktijkopleidingen en cursussen te volgen.

Eerste sponsor: Het Notuleercentrum
MeetingroomReview heeft als eerste overeenstemming bereikt met Het Notuleercentrum. Het Notuleercentrum, een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van notuleren sponsort voor € 500 dit initiatief. Eigenaresse Aline Schoonderbeek: “Het initiatief van MeetingroomReview past volledig binnen onze visie op Maatschappelijk Betrokken Ondernemen en wij doneren graag een bedrag. Tevens levert het ons ook positieve publiciteit op”. De teller staat bij aanvang dus al op € 1.000 voor het goede doel.

Verantwoording

Bedragen worden door de sponsoren rechtstreeks overgemaakt naar Planet Hope. Hierdoor is het bedrag voor de betrokkene fiscaal aftrekbaar. Op het (research)blog van MeetingroomReview staat alle relevante informatie over de actie en de fiscale mogelijkheden vermeld. Ook sponsoren? Vind je het ook een goed initiatief? Sponsoring door bedrijven kan al vanaf € 75,-. Kijk op de speciale pagina op de site of stuur een mail naar support@meetingroomreview.com met het onderwerp “sponsoring Planet Hope”.  

Plaats op:
Datum: 27 januari 2014
Gerelateerde artikelen  
26-09-2013 Nieuws MeetingroomReview: Nieuwe reviewsite voor Nederlandse congres en vergadermarkt …
25-09-2015 Nieuws meetings.nl en MeetingReview werken samen
23-02-2015 Nieuws Stichting Het Erkende Congresbedrijf werkt samen met MeetingReview
31-01-2008 Nieuws We Care Foundation doneert 45.000 euro
16-12-2014 Nieuws Sponsorgelden voor verenigingen en goede doelen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2017 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,54 seconden.