Nieuws  
 

Zakendoen in een ‘State of Happiness’, in een inspirerende omgeving waar alle benodigde faciliteiten tot je beschikking staan. Dat is de boodschap die centraal staat op een nieuwe website die Center Parcs Meetings & Events voor de zakelijke markt lanceert. Bedrijven kunnen op deze site - www.centerparcs.nl/business - terecht voor informatie, binnenkort zelf online een evenement binnen een park van Center Parcs samenstellen, deelnemers uitnodigen en online offertes opvragen. Daarnaast heeft Center Parcs Meetings & Events een centraal telefoonnummer - (0900) 3003 003 - ingesteld, waar aanvragen van bedrijven worden gecoördineerd.

‘Business in A State of Happiness, where work does not feel like work’. Dat is de belangrijkste pijler onder de nieuwe filosofie waarmee Center Parcs Meetings & Events haar aanbod van zakelijke faciliteiten onder de aandacht brengt. Alle parken van Center Parcs beschikken over hoogwaardige faciliteiten voor alle denkbare zakelijke bijeenkomsten, variërend van vergaderingen, seminars en congressen tot events en bedrijfsfeesten.

“Center Parcs Meetings & Events onderscheidt zich sterk van de markt doordat zij één centraal loket biedt voor het organiseren van zakelijke evenementen. Hierbij kunnen bedrijven terecht voor alle denkbare faciliteiten voor evenementen tot maar liefst 3.500 personen: van vergaderen, borrelen, dineren, feesten en team buildings activiteiten tot en met de overnachting. En dan niet zomaar in de standaard locaties langs de snelweg maar inspirerende locaties, waar je je letterlijk omringd weet door de natuur”, licht Michel Busman, Director Business to Business & Foreign Markets van Center Parcs, toe. “We bieden onze zakelijke klanten iets unieks; een omgeving waarin werk en ontspanning hand in hand gaan en de stropdas en het jasje uit mogen. Een omgeving ook waar men de juiste spanningsboog kan vinden en uit onderzoek blijkt dat mensen elkaar in zo’n omgeving anders leren kennen, anders waarnemen en zo tot nieuwe, creatieve inzichten komen. Hierdoor verdwijnen de hiërarchische lagen binnen een groep en dat brengt het beste in mensen naar boven, waarvan uiteindelijk ook het bedrijf profiteert. De beste deals worden tenslotte ook gesloten op de golfbaan of bij een goed glas wijn aan de bar.”

Center Parcs heeft in Nederland vier parken - Port Zélande, Park Zandvoort, De Eemhof en Het Heijderbos - met specifieke faciliteiten voor zakelijke klanten, zoals een business center, eigen ingangen, bars en restaurants. Vrijwel alle parken beschikken over een speciaal terrein voor zakelijke events, zoals sportdagen of personeelsfeesten. Bedrijven kunnen daarnaast gebruikmaken van het aanbod in de parken van Center Parcs in België, Duitsland en Frankrijk. Alle parken zijn goed bereikbaar en hebben gratis parkeergelegenheid.

Op de foto het Center Parcs Meetings & Events Team; VLNR:
Jeroen den Otter, Eelco van Schellebeek, Rikwin Schäfer, Michel Busman

Plaats op:
Datum: 13 november 2007
Bron: Center Parcs Meetings & Events
Gerelateerde artikelen  
19-02-2009 Nieuws Center Parcs Meetings & Events constateert groeiende vraag naar dichtbij huis …
19-10-2009 Nieuws Managers zijn opener over privésituatie dan medewerkers
12-10-2012 Nieuws Center Parcs en Landal hoog in ‘Beste Werkgevers 2012'
03-06-2007 Nieuws PIMP YOUR CAREER 2007
21-11-2007 Nieuws Altijd al een vergadering willen organiseren in een kasteel in Frankrijk?
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,73 seconden.