Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Zoekt u nog naar extra redenen om een bezoek te brengen aan event09, dé beurs voor iedereen die betrokken is bij organisatie en uitvoering van evenementen? Op het themaplein Nice to Meet - specifiek gericht op de congres- en meeting organisator - kunt u niet alleen contacten leggen met de vele gespecialiseerde aanbieders, maar u kunt ook uw kennis nog even ophalen met de 10 mini-workshops die in de Nice to Meet Speakerscorner georganiseerd worden door CongresWereld, in samenwerking met beursorganisator Eventex!

Het hele jaar door brengt CongresWereld u nieuws, vakgerichte informatie en de belangrijkste ontwikkelingen in het vakgebied. Tijdens event09 voegen we daar nog een extra dimensie aan toe: Samen met onze partners brengen wij u maar liefst 10 mini-workshops voor organisatoren en opdrachtgevers. Korte, zeer informatieve sessies, die u kosteloos bij kunt wonen.

Nice to Meet - workshops
De workshops worden gebracht door zeer ervaren specialisten in het vakgebied. In een sessie van 30 minuten brengen zij u tips en trucs en informeren zij u over de laatste technieken en de nieuwste trends. De sessies worden in het workshop theater op het themaplein gegeven, zodat u niet van de beursvloer af hoeft om een sessie bij te wonen. En u kunt gewoon binnenlopen (maar vol=vol).
Na afloop van de zijn de sprekers nog op Nice to Meet beschikbaar om vragen te beantwoorden en verder met u van gedachten te wisselen.


Programma en tijden?

De sessies vinden op beide beursdagen tussen 13.00 en 17.00 uur plaats. De Speakerscorner vindt u centraal op het themaplein Nice To Meet. Klik hieronder voor het volledige programma en de tijden van de workshops.
Programma mini-workshops woensdag 8 april 2009
- Programma mini-workshops donderdag 9 april 2009

Event09 bezoeken?
Wie zich professioneel bezig houdt met events, marketing en/of communicatie en dus behoort tot de vakgerichte doelgroep van event 09, kan zich kosteloos registreren als bezoeker. Tijdens de beursdagen zelf kost een toegangsbewijs aan de kassa € 45,-.

event 09 wordt gehouden op woensdag 8 en donderdag 9 april 2009 in Jaarbeurs Utrecht en is op beide dagen geopend van 11.00 - 19.00 uur.
Het thema van event 09 is Custom Made 
Op de website http://www.event.nl/ vindt u alle informatie én kunt u uw gratis toegangsbewijs aanvragen.

 

Plaats op:
Datum: 5 maart 2009
Categorie: Event aankondigingen, Evenement
Gerelateerde artikelen  
15-03-2009 Nieuws event 09 presenteert Europese primeur
18-03-2008 Nieuws CongresWereld organiseert Mini-workshops op MeetingPlace tijdens Evenement …
29-03-2010 Nieuws Nice to Meet mini-workshops tijdens event 10
19-02-2009 Nieuws Registratie event09 geopend
24-02-2010 Nieuws Ben Tiggelaar op event10: De business ligt op straat, ook in 2010!
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,71 seconden.