Laatste nieuws
 
 
  In the spotlight  

De European Conference on General Thoracic Surgery vindt plaats in Den Haag van 31 mei t/m 1 juni 2020. Het tweedaagse congres verwelkomt naar verwachting ruim 1300 deelnemers en richt zich op thoraxchirurgie. Het evenement vindt plaats in World Forum The Hague. Het evenement wordt georganiseerd door de European Society of Thoracic Surgeons (ESTS).

“Den Haag biedt de perfecte combinatie van een rijk historisch verleden, een indrukwekkende reputatie als het gaat om het hosten van internationale evenementen en een uitstekende infrastructuur en services. Ik weet zeker dat Den Haag een onvergetelijke indruk maakt op de bezoekers van het ESTS congres,” aldus Karsten Klein, wethouder van Stedelijke Economie, Zorg en Havens.

De missie van de ESTS is het leveren van de hoogste kwaliteit binnen alle aspecten van hun specialismes: van klinische en chirurgische ingrepen bij patiënten tot educatie, training en aanbeveling van cardiologen, zowel in Europa als wereldwijd. Het congres in 2020 biedt een sterk platform om deze missie in de praktijk te brengen en Den Haag is de ideale locatie voor deze gelegenheid. Den Haag is geselecteerd als host city voor 2020 op basis van de mooie faciliteiten en het geweldige team van World Forum The Hague. “We kijken uit naar het evenement en de samenwerking”, zegt Marco Scarci, directeur van de jaarlijkse bijeenkomst.

Den Haag heeft een internationale reputatie van prestige, invloed en status. De stad is de thuisbasis van de koninklijke familie, het parlement, nobelprijs winnende organisaties, een enorm aantal internationale bedrijven en is de op één na grootste VN stad ter wereld. World Forum The Hague, dat onlangs gerenoveerd werd en het grootste auditorium van Nederland in huis heeft, is bij uitstek geschikt om het evenement te hosten.

“Den Haag is de stad die ertoe doet: zowel voor haar inwoners, als voor Nederland als voor een wereldwijd publiek. We verwelkomen associaties en organisaties met de ambitie om het verschil te maken en we kijken er naar uit om de ESTS te verwelkomen in Den Haag,” zegt Nienke van der Malen – van der Horst, directeur van The Hague Convention Bureau.

Plaats op:
Datum: 1 februari 2018
Bron: World Forum The Hague
Gerelateerde artikelen  
01-02-2018 Nieuws Den Haag verwelkomt European Conference on General Thoracic Surgery in 2020
30-05-2018 In the spotlight 15th Annual Conference of the Metabolomics Society vindt plaats in Den Haag
28-09-2017 Nieuws Rotterdam, Den Haag en World Forum winnen C&IT Awards
14-12-2017 Video Wethouder Karsten Klein over de heropening World Forum The Hague
17-02-2016 Nieuws The Hague Convention Bureau lanceert nieuwe merkidentiteit: “The Conference, …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,26 seconden.