Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 7

Verrassen, vertellen, verbinden

Aaaaha! Bureau voor live communicatie voegt creativiteit en interactie toe aan (internationale) congressen. Op basis van uw input biedt het bureau workshops, netwerkactiviteiten, openingsacts, filmpjes en verslaglegging.

Interactie

Met … 

Categorie: Organisatie en -ondersteuning, Organisatie-, Evenementen- en Entertainmentbureaus, Artiesten- en Entertainmentbureaus, Creatie- en Organisatiebureaus, Interactie, Netwerken en Lead generatie, Comedians en Fake Speech, Dagvoorzitters, Discussieleiders, Moderatoren, Bedrijfsfilms, Video, Beurs en Congrestelevisie
 

Annoncé Entertainment verzorgt muziek en entertainment voor bedrijfsfeesten, festivals, bruiloften en horeca. Tevens gehele theatershows en thema-feesten. Verzorging inclusief aankleding, catering, hotel-arrangementen etc. Specialiseert zich daarnaast in nieuw talent. 
 

 

Categorie: Artiesten- en Entertainmentbureaus
 

Wat maakt dat de deelnemers van uw evenement vol energie, maar ook met een goed gevoel de borrel ingaan? Dat is een vraag waar cabaret-sprekersbureah Humor Werkt u graag bij helpt.
Door jarenlange ervaring met cabaretiers en andere interessante en bekende sprekers, weten we precies wie bij uw doelgroep past.
Cabaret boeken en … 

Categorie: Artiesten- en Entertainmentbureaus
 

EV-entertainment is een artiestenmanagementbureau, dat gespecialiseerd is in de levering van acts die geschikt zijn voor de zakelijke markt. De concepten variëren in stijl, opzet, repertoire en genre en behoren allen tot de beste kwaliteit die de evenementenbranche rijk is. Met passie, overtuiging, service en een zeer gedegen professionele … 

Categorie: Artiesten- en Entertainmentbureaus
 

Kees Janssen Theatre Productions is gespecialiseerd in het toepassen van theater als vertaling van de boodschap of het thema van een congres of symposium. Door de conceptmatige benadering worden wij met regelmaat gevraagd een maatwerk openingsceremonie voor grootschalige - vaak ook meerdaagse - congressen te verzorgen.

Naast … 

Categorie: Artiesten- en Entertainmentbureaus
 

Als enige artiest in Nederland brengt Robert de Vries magie en cabaret bij elkaar. Een 20 minuten durende up-tempo act gevuld met interactie, scherpe improvisatie, ondersteunende muziek en sterke magische effecten. Robert weet precies hoe een zakelijke boodschap verwerkt moet worden in een act. Uw kernwaarden, doelstellingen en/of het thema … 

Categorie: Artiesten- en Entertainmentbureaus
 

Quality Bookings verzorgt de boekingen voor professionele artiesten. Wij zijn gespecialiseerd in live-communicatie. Wij maken voor bedrijfpresentaties en congressen op maat concepten met entertainment als communicatiemiddel.

 

Categorie: Artiesten- en Entertainmentbureaus
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,2 seconden.