Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 4

Amersfoort is dé netwerklocatie van Nederland. Honderden netwerkorganisaties, belangenverenigingen en (internationale) hoofdkantoren opereren vanuit dit geografisch middelpunt van ons land.

Zakelijke bezoekers ontdekken ook steeds vaker wat de regio Amersfoort hen te bieden heeft. In de top 10 van meest aantrekkelijke steden … 

Categorie: Destinatie promotie en -advies

Het Voorfinancierings- & Garantiefonds (VGF)
Wie een congres wil organiseren, moet vooraf afwegingen maken. Want, nog voordat de inschrijfgelden zijn ontvangen, worden er kosten gemaakt. Bijvoorbeeld om een stichting op te richten, een aanbetaling te doen voor de accommodatie óf voor … 

Categorie: Destinatie promotie en -advies, Destinatie promotie - internationaal
 

Het Maastricht Convention Bureau (MCB) is een stichting van diverse organisaties uit Maastricht en regio die hun diensten aanbieden aan u als organisator van vergaderingen, incentives, congressen en evenementen.

Het MCB biedt professionele, onafhankelijke en objectieve informatie, advies en bemiddeling bij alle aspecten die … 

Categorie: Organisatie en -ondersteuning, Destinatie promotie en -advies, Regionale congresbureaus
 

Mechelen ligt centraal in Vlaanderen, halfweg tussen Antwerpen en Brussel. De stad is vlot bereikbaar zowel met de wagen, de trein als het vliegtuig. Mechelen bruist ook van het leven en ademt geschiedenis. Ze is omzoomd door groene parken en blauwe rivieren, een ideale setting voor wie er even tussenuit wil.

Bent u in Mechelen … 

Categorie: Organisatie en -ondersteuning, Destinatie promotie en -advies, Regionale congresbureaus
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ÔŅĹ 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,22 seconden.