Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  

‘Ongekende mogelijkheden in een multifunctionele omgeving voorzien van alle gemakken die u als zakelijke gast kan en mag verwachten.’

Dat is de vernieuwde De Bonte Wever in een notendop. Dit zijn overigens niet onze bewoordingen, maar die van gasten die eerder bij ons geweest zijn voor een zakelijk evenement, congres, vergadering of netwerkmeeting.

De Bonte Wever was al een begrip op het gebied van zakelijk ontmoeten, maar na de toevoeging van o.a. congrescentrum Purple, twee restaurants, Grand Café, extra vergaderruimtes en zalen, gescheiden business-entree en extra (luxe) kamers in het viersterren hotel kunt u stellen dat de mogelijkheden binnen De Bonte Wever nu echt grenzeloos zijn.


 
Wat voor bijeenkomst u ook voor ogen heeft, binnen ons complex is altijd een geschikte ruimte te vinden die past bij uw gezelschap; van een vergadering met acht personen tot een meerdaags congres voor duizenden gasten. Vanwege de verscheidenheid aan ruimtes en faciliteiten zijn unieke combinaties mogelijk. Ook onze sport,- en ontspanningsfaciliteiten zijn hier in te betrekken. We bieden arrangementen aan, maar onze kracht zit hem in de flexibiliteit en we gaan dan ook graag het gesprek met u aan om uw ideale mix samen te stellen.


 
Met onze jarenlange ervaring in hospitality, catering en eventorganisatie zijn wij graag uw gastheer en sparringpartner. Benieuwd of we echt zo grenzeloos zijn als we beweren? U bent van harte welkom om met eigen ogen te komen bekijken wat De Bonte Wever u te bieden heeft.


 
Bereikbaarheid
De Bonte Wever is gelegen aan de rondweg van Assen, op steenworp afstand van de A28 en daarmee meer dan uitstekend bereikbaar. Daarnaast is er altijd meer dan voldoende en gratis parkeergelegenheid.

Stadsbroek 17
9405 BK  ASSEN
Tel:  +31592 356 000
E-mail: info@debontewever.nl
Website: https://www.debontewever.nl/

 

Categorie: Accommodaties, Conges- en Vergaderaccommodaties

Publicaties over De Bonte Wever:

- Nieuws (1)
- Video (2)

Gerelateerde artikelen  
14-02-2019 Video Flitsinterview met Anita ter Veld van De Bonte Wever tijdens EventSummit 2019 …
04-11-2019 Video Christa de Ruiter vertelt over De Bonte Wever
07-06-2019 Vacatures De Bonte Wever zoekt Marketing medewerker
20-10-2018 Redactie De vernieuwde Bonte Wever in Assen maakt verwachtingen van de congresorganisator …
31-10-2018 Nieuws Accommodatienieuws - november 2018
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,37 seconden.