Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 50

 

Wilt u uw standhouders of bezoekers garanderen dat zij interessante contacten opdoen tijdens uw beurs? Denk eens aan een interactief (netwerk) game programma! Wij creëren deze programma's op maat om de gewenste matches te maken. Zo doen bezoekers en standhouders gegarandeerd voor hen interessante contacten op! 

 

Categorie: Networking Tools
 

De Garage is een industriële eventlocatie. Het pand ligt midden op de Veluwe en wordt omringd door ruim 100 hectare aan bos en zandverstuivingen. Op de achtergrond vindt u het monumentale Zendgebouw van Radio Kootwijk. Een bijzondere locatie dus voor uw bedrijfsfeest, congres, vergadering, teamdag, brainstormsessie of vergadering.

… 

Categorie: Accommodaties, Locaties per type, Industriële locaties
 

In GoedeDagVoorzitters.nl heeft een aantal onafhankelijke dagvoorzitters zich verenigd. Elk van onze opdrachtgevers profiteert van de verzamelde kennis, ervaring en vakmanschap van de aangesloten performance-, presentatie- en discussieprofessionals.

Kiezen voor de enthousiaste professionals van GoedeDagVoorzitters.nl … 

Categorie: Nationaal, Dagvoorzitters, Discussieleiders, Moderatoren
 

In de zomer van 2018 stond rijksmonument Gooiland te trillen op z’n voegen: na het hotel, is ook de evenementenlocatie van binnen geheel gerenoveerd. Decennialang zijn er wijzigingen aangebracht in het interieur. Heel wat zijn deze zomer ongedaan gemaakt om het design weer naadloos aan te laten sluiten bij de stijl van architect … 

 

 

 

Grand Hotel Karel V is een uniek 5-sterrenhotel in het historische centrum van Utrecht. Hier ontmoeten middeleeuwse charme en moderne luxe elkaar. Het fraaie gebouwencomplex met schitterende binnentuinen stamt uit de 14e eeuw en is in 1999 heropend na een indrukwekkende renovatie. Waar ooit de ridders van de Duitse Orde zetelden, met Karel … 

Categorie: Hotels
 

Het Groningen Congres Bureau (GCB) promoot de stad en regio Groningen als ideale congres- en vergaderbestemming en biedt daarnaast advies en ondersteuning bij het organiseren van congressen en andere bijeenkomsten.

 

 

G. Bakker & Zn bv verhuurbedrijf is een bedrijf dat al ruim 55 jaar ervaring heeft in de verhuurbranche.
Wij verhuren aan bedrijven en particulieren door heel nederland. 
 
Bakker-verhuur alles voor party's & evenementen
Podia, tafels, stoelen, servies, bestek, glaswerk, etc. 

Categorie: Partyverhuur en materialen
 

Midden in het Friese merengebied, direct aan het water, bevindt zich Hotel Restaurant Jachthavens GalamaDammen. Op nog geen vijf kwartier van Amsterdam of Utrecht, tussen Lemmer en Bolsward bij de brug 'GalamaDammen' ontdekt u een unieke locatie, waar een breed scala aan evenementen, vergaderingen en trainingen voor u verzorgd kan worden. … 

Categorie: Hotels
 

Zoekt u echt iets anders? Een informele accommodatie waar uw groep 'exclusief ' verblijft? Uw eigen 'hutje op de hei' maar dan met een geweldig uitzicht over de Maas? Waar u desgewenst zelf kunt koken?
Waar u alle ruimte krijgt om een sportief, creatief of buiten gewoon programma samen te stellen?
Mogelijk is 'de Dijkgraaf ' voor … 

Categorie: Restaurants met vergaderfaciliteiten
 

Gastrijck de Heische Hoeve, landelijk vergaderen en teambuilding
Omdat u in onze vergaderaccommodatie op exclusieve basis beschikt over een eigen vleugel met vergaderzaal, bar, foyer en hotelkamers, wordt u niet gehinderd door de aanwezigheid van andere gasten. Elke vergaderzaal in onze accommodatie beschikt over een houtgestookte … 

Categorie: Vergadercentra
 

Presenteren is een vak, dat kan niet zomaar iedereen. Zelf moet je er zeker niet aan beginnen, jij hebt al genoeg aan je hoofd. Zet een professional in om de presentatie van de bijeenkomst, beurs of productpresentatie te doen en je hebt een zorg minder!

Presentator/gespreksleider Gert-Jan Jansen heeft veel ervaring in het leiden … 

Categorie: Dagvoorzitters, Discussieleiders, Moderatoren
 

Het uitnodigen en registreren van congresbezoekers is vaak een complex en arbeidsintensief proces. Getlogic biedt dé oplossing om dit proces op efficiënte en overzichtelijke wijze te versimpelen, waarmee kosten kunnen worden bespaard.

Getlogic levert een eenvoudig te bedienen online ticketingsysteem waarmee het … 

Categorie: Registratie (-software)
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,18 seconden.