Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
 

Gastvrij vergaderen in het groen
Een trefpunt van smaken, gelegen in het groen. Dat is de Lunterse Boer. Het terras, restaurant, de lounge rond de haard, nieuwe zalen en vergaderruimtes, echt alles ademt hartelijke gastvrijheid uit. Overal is meer ruimte dan ooit. Voor een verrassende ontmoeting, onthaasting en voor nieuwe ontdekkingen. Bij de Lunterse Boer voelt u zich thuis. U treft hier passie voor gastvrijheid en goede smaak. Kom genieten van onze culinaire verrassingen, goed gezelschap en een inspirerende omgeving. Laat u omringen met aandacht en rust.

 

Comfortabele vergaderruimtes
Onze vergadervleugel is licht, sfeervol en van alle gemakken voorzien. De combinatie met de centrale ligging en de prachtige omgeving maakt de Lunterse Boer tot ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Wij bieden u twee comfortabele vergaderruimtes voor 28 tot 75 personen. Van een dagdeel tot meerdaagse vergaderingen.
U kunt een keuze maken uit onze vele arrangementen. Ook de zaalindeling kunt u zelf bepalen. U kunt zalen huren mèt en zonder apparatuur, maar veel zakelijke groepen kiezen voor een compleet arrangement. De Lunterse Boer beschikt verder over een royale, sfeervolle bar met garderobe. Ideaal voor een formele ontvangst of juist een ontspannen besluit van de dag.

In alle gevallen zijn aankleding, bediening, spijs en drank van topkwaliteit en perfect afgestemd op de gelegenheid.

 

Bossen, luxe en comfort
Met aandacht en liefde is de Lunterse Boer onlangs compleet vernieuwd. Al het goede wisten we gelukkig voor u te behouden. Wie al vaker onze gast was, herkent dan ook de vertrouwde kwaliteit en charme. U zult als vanouds genieten van onze goede keuken en het mooie uitzicht op de groenpartijen. Op het terras is het puur genieten van de omringende bossen. In het restaurant en in de lounge rond de haard weet u zich omringd door goede smaak en attente bediening.
Naast oude schoonheid en charme voegden we nieuwe luxe en comfort toe. Samen ademt alles vertrouwde gastvrijheid uit. Komt u het zelf eens ervaren.

 

Lange en verkwikkende nachten
Wat slaapt er heerlijker dan een royale kamer, een zacht bed met frisse lakens en vooruitzicht op een uitgebreid ontbijt? Eén ding is zeker: U bent er even helemaal uit in één van onze comfortabele hotelkamers. Gun uzelf die luxe na uw diner, vergadering, congres of feest.
Alle tweepersoonskamers zijn op loopafstand van bos en voorzien van televisie, wifi, gratis internet, een minibar, ligbad of douche en eigen terras of balkon. Onze bedden zijn van de beste kwaliteit: Savoir. Een aantal kamers is geoptimaliseerd voor rolstoelgebruikers.
Heeft u een hond? Uw trouwe viervoeter kan voor een zachte prijs meekomen.
U kunt genieten van ons uitgebreide ontbijtbuffet, doordeweeks van 7.00 tot 10.00 uur en in het weekend vanaf 8.00 uur. Of laat u zich heerlijk verwennen met een ontbijt op bed.

 

Shuttle Service
Natuurlijk gaat onze gastvrijheid verder dan de oprijlaan of de laatste ronde. U wilt immers dat al uw gasten veilig thuis komen.
Vanzelfsprekend kunt u beschikken over onze comfortabele hotelkamers. En ook onze Shuttle Service bewijst goede diensten. Tot 15 kilometer vanaf de Lunterse Boer halen en brengen wij u en uw gasten gratis. Voor langere afstanden doen wij u graag een aantrekkelijk aanbod.

De Lunterse Boer volg je ook op Twitter: @LunterseBoer

 

Boslaan 87
6741 KD  LUNTEREN
Tel:  +31 (0)318 483657
E-mail: info@lunterseboer.nl
Website: www.lunterseboer.nl

 

Categorie: Restaurants met vergaderfaciliteiten

Publicaties over Lunterse Boer, De:

- Nieuws (1)

Gerelateerde artikelen  
23-11-2011 Nieuws Locatie uitgelicht: Vergaderen in het groen is effectiever
04-04-2009 Nieuws Vergaderruimtes van NS Hispeed te boeken via Acco.nl
08-11-2011 Nieuws Vergaderhamers voor 1931 Congrescentrum Brabanthallen en Theothorne
27-03-2009 Nieuws Royalton Lounge bijzondere mobiele hospitality accommodatie
05-12-2018 Nieuws Ruim 2500 zonnepanelen vergroenen cateraar Maison van den Boer
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,37 seconden.