Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  

Met "What's On?" zijn de bezoekers van congressen altijd op de hoogte van het actuele programma.

Bezoekers van congressen en evenementen klagen wel eens over het gevoel dat zij veel van het programma missen. Vanaf nu komt daar verandering in. "What's On?" informeert bezoekers van congressen, evenmeneten en beurzen over het programma via schermen, mobiele telefoons en internet. In één oogopslag is te zien wat er nu aan de gang is en wanneer het volgende item begint.

"What's On?" is bedoeld voor organisatoren van congressen en evenementen in heel de wereld. Met "What's On?" kan de organisator online eenvoudig het programma van het congres of evenement aanmaken. Vervolgens kiest hij of zij de kleuren en afbeeldingen passend bij de eigen stijl. Door de efficiënte en generieke vormgeving past de programma visualisatie van "What's On?" altijd bij de vormgeving van het evenement. Via unieke URL's kan "What's On?" worden weergegeven op schermen, mobiele telefoons, internet of print. In de toekomst wordt het ook mogelijk om te communiceren (met meldingen) via twitter, e-mail of sms.

 

"What's On?" maakt het programma overzichtelijk. Het is mogelijk om te selecteren op locatie, thema of andere criteria. Deze filters kunnen door de organisator van het evenement naar eigen inzicht worden aangemaakt.

Op ieder moment kan een organisator wijzigingen in het programma doorvoeren. Deze worden direct zichtbaar op alle visualisaties van "What's On?". Ook kan de organisator een bericht of een waarschuwing communiceren. Bijvoorbeeld dat een zaal al vol is of dat een onderdeel naar een andere locatie is verplaatst.

 

Met "What's On?" wordt het programma interactief; zowel voor, tijdens en na een congres of evenement. Ieder programma item heeft een detail pagina met meer informatie en nuttige links. Bezoekers kunnen items toevoegen aan hun persoonlijke programma en waarderingen geven voor programma-onderdelen. Door hun programma's en voorkeuren te delen op Twitter of Facebook vergroot een bezoeker de kans op interessante ontmoetingen.

"What's On?" is de eerste dienst van het bedrijf Triqle Event Intelligence uit Amsterdam. Triqle Event Intelligence is een samenwerking tussen grafisch ontwerpbureau "Bureau.Donald", web bureau "Triquanta" en event management bureau "Vivo.nu".

Domselaerstraat 23-2
1093 JM  AMSTERDAM
Tel:  +31 (0)6 19808006
E-mail: whatson@triqle.eu
Website: www.triqle.eu

 

Categorie: Congres Apps