Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  

World of Minds laat mensen beter denken. Door denkprocessen visueel te ondersteunen, door speelse en creatieve denkdisciplines het werk te laten doen. Dat is erg effectief: mensen doen daardoor de goede dingen beter. Ze hebben bovendien meer plezier in hun werk omdat ze veel beter samenwerken.
U kunt bij ons terecht voor de inzet van een moderator, mindmapper, trainer, coach of adviseur.

LiveMindMapping van uw event of sessie
Evenementen, sessies en trainingen faciliteren wij o.a. met behulp van mindmapping. LiveMindMapping is het (zichtbaar) vastleggen van wat er wordt gezegd in hoofd- en bijzaken door sprekers, presentatoren of (een groep) deelnemers.
Het succes van conferenties, congressen en andere evenementen staat of valt met de ruimte die bezoekers krijgen om actief deel te nemen. In kleine groepen of plenair visualiseren wij de discussie op zo'n manier dat die voor iedereen zichtbaar en inzichtelijk is. Het goede idee van één deelnemer is immers de springplank voor de ‘brainwave' van iemand anders.

De (live) mindmappingtechniek is bijzonder krachtig voor bijeenkomsten waarbij gewerkt wordt met:

  • parallelsessies;
  • brainstorms;
  • paneldiscussies;
  • rondetafelsessies;
  • diner pensants;
  • plenaire sprekers;
  • vergaderingen.

 

Het live verslaan van een evenement met LiveMindMapping vergroot de dynamiek van een bijeenkomst en betrokkenheid van de deelnemers. Het stimuleert de mensen op nieuwe ideëen te komen en zorgt voor een innovatief en interactief verslag na het event waar weer op gereageerd kan worden. Hiermee gaat het evenement dus door na de dag zelf.

Zelf leren mindmappen of modereren
Het is ook mogelijk om zelf te leren mindmappen of modereren in het trainingcentrum Academy of Minds. Het diverse trainingsaanbod geeft je de mogelijkheid om te kiezen uit trainingen gericht op projectmanagement, je leer en denkvermogen te vergroten, het in te zetten voor je congres etc.

Hypershifterslab
Het Hypershifterslab is een ideale en inspirerende vergaderruimte om te vergaderen, brainstormen, een training/workshop te volgen of te geven, of voor het houden van een coachgesprek. Het Hypershifterslab kunt u per dag of dagdeel  huren. U kunt ook een vergadering of brainstorm laten  faciliteren door een moderator en/of mindmapper zodat deze leuker en effectiever is, en er meer uit komt!
 

 

Anna Paulownastraat 53
2518 BB  DEN HAAG
Tel:  +31 (0)70 7071355
Fax: 070 7071360
E-mail: info@worldofminds.com
Website: www.worldofminds.com

 

Categorie: Congresverslag

Publicaties over World of Minds:

- Nieuws (1)

Gerelateerde artikelen  
10-09-2012 Nieuws Leer events interactiever maken met livemindmapping
07-12-2010 Nieuws DvdTW: Leren van de mensen die bij TEDxAmsterdam betrokken zijn
27-10-2010 Redactie De Dag van de Toegevoegde Waarde 2010
07-12-2010 Nieuws "What's On?" De event app waar je geen app voor nodig hebt
08-03-2012 Nieuws Je congres online hosten doe je zo
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,36 seconden.