Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
 

In GoedeDagVoorzitters.nl heeft een aantal onafhankelijke dagvoorzitters zich verenigd. Elk van onze opdrachtgevers profiteert van de verzamelde kennis, ervaring en vakmanschap van de aangesloten performance-, presentatie- en discussieprofessionals.

Kiezen voor de enthousiaste professionals van GoedeDagVoorzitters.nl betekent:

Inspiratie: met praktische adviezen en nuttige tips helpen we u het maximale uit uw evenement te halen. Wij zijn allen specialist in ons specifieke vakgebied en rekenen het tot onze taak om toegevoegde waarde te leveren.
Kwaliteit: u krijgt uitsluitend het beste van het beste. Elke GoedeDagVoorzitter heeft jarenlange ervaring met alle facetten van het vak, zowel voor, tijdens als na de bijeenkomst.
Innovatie: om u blijvend zo goed mogelijk van dienst te zijn, wil elke GoedeDagvoorzitter dagelijks blijven groeien. We delen daarom onze expertise en voorzien elkaars optredens van opbouwende kritiek.
Diversiteit: er is altijd een GoedeDagVoorzitter die precies in uw plaatje past, of u nu zoekt naar een discussie-/gespreksleider, moderator, presentator, entertainers of een specialist in interactieve communicatie.
Korte lijnen: u boekt ons rechtstreeks, zonder tussenkomst van een bureau. Geen verborgen kosten en optimale, directe communicatie.

Toegegeven: het netto effect van een dagvoorzitter en dus onze claim dat wij goede dagvoorzitters zijn, is lastig meetbaar. Kwaliteit is echter altijd herkenbaar! Die kwaliteit wordt bepaald door talent, de vaardigheid om af te stemmen op de behoefte van een opdrachtgever en de vaardigheid om te communiceren met de aanwezigen in de zaal.

De basis van onze kwaliteitsborging:

  • Onderlinge beoordeling: we delen kennis, bezoeken elkaars optredens en volgen elkaar kritisch op elk gebied;
  • Opgetelde ervaring: als je zo veel dagvoorzitterschappen vervult als wij met zijn allen, mag je gerust zeggen dat je in staat bent een andere goede dagvoorzitter te herkennen. U kunt erop vertrouwen dat wij als groep in staat zijn het kaf van het koren te scheiden;
  • Tevreden klanten: wij vragen onze klanten actief om feedback en wij zijn trots te kunnen melden dat deze vrijwel altijd positief is. En deze claim wordt vrijwel altijd getoetst door de in de zaal aanwezige collega's;
  • Gedeeld belang: onze claim is dat wij allemaal goede dagvoorzitters zijn. U zult begrijpen dat wij onze geloofwaardigheid niet in de waagschaal willen stellen en dat wij dus ieder lid voortdurend kritisch blijven volgen.

p/a Secretaris: Stadionplein 18
1076 CM  AMSTERDAM
E-mail: info@goededagvoorzitters.nl
Website: www.goededagvoorzitters.nl

 

Categorie: Nationaal, Dagvoorzitters, Discussieleiders, Moderatoren

Publicaties over Goededagvoorzitters.nl:

- Nieuws (1)

Gerelateerde artikelen  
15-02-2011 Nieuws De juiste dagvoorzitter selecteren nu nog eenvoudiger
27-09-2012 Nieuws Dagvoorzitter.nl vaart nieuwe koers als bemiddelingsbureau
28-10-2015 Columns Een 10 is waardeloos. Doe mij maar een 5!
13-07-2017 Nieuws Het ‘waarom’ van de dagvoorzitter: openen, verteren, vertalen, toepassen …
17-07-2017 Redactie Het ‘waarom’ van de dagvoorzitter: openen, verteren, vertalen, toepassen …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,6 seconden.