Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  

Aan het Amsterdam-Rijnkanaal, randje Utrecht, ligt De Glazen Ruimte. Dit architectonische pand is geheel opgetrokken uit glas en heeft een strakke uitstraling. Het beschikt over 10 inspirerende zalen, een open keuken, terras aan het water en gratis parkeergelegenheid. Ideaal voor zakelijke meetings en events tot 400 personen. De locatie is Green Key gecertificeerd.
Zowel binnen als buiten is volop ruimte voor op maat gesneden evenementen en is de ruimte zeer geschikt voor diverse themafeesten en events. De verschillende zalen worden volledig naar wens ingedeeld en aangekleed. Alle thema's kunnen tot in de kleinste details worden doorgevoerd. De strakke, led verlichte bar geeft de ruimte een trendy uitstraling. Relaxte loungebanken, gekleurde led verlichting en moderne statafels doen de rest. ware eyecatcher is de grote open keuken waar De Glazen Ruimte over beschikt. Daar vandaan wordt voor en mét de gasten gekookt en live cooking diners worden er spectaculair geopend. Het is tevens de plek voor uw borrel, bijzondere ontvangsten en kookworkshops.

Uw gasten beter of op een andere manier leren kennen? Is samenwerken een issue in uw bedrijf, dan zijn Fun workshops als onderdeel van een feestelijke avond een absolute aanrader.
De host houdt een kort welkomstwoord en geeft een introductie over het interactieve programma. Daarna gaan uw gasten in groepen aan de slag en creëren samen de perfecte amuse, de meest luxe cocktail, stoere graffiti art en proeven de beste wijnen onder leiding van een vinoloog. Dit alles in een sfeervolle, professionele en informele setting. Alle ingrediënten voor een event waar uw gasten nog lang over zullen napraten.
Het keukenteam van De Glazen Ruimte staat voor smaak, creativiteit en kwaliteit.
De keuken is in eigen beheer en maakt graag een vertaalslag naar thema of doelstelling van het (business) event. Er wordt gekookt met verse producten uit het seizoen.
Uitgebreide mogelijkheden zijn gebundeld in het digitale food book van De Glazen Ruimte.

Congressen en vergaderingen
De grootste zaal van De Glazen Ruimte, het 350 m2 ruime Vision, biedt een uitstekende basis aan beeld-, licht- en geluidstechniek. Daarnaast biedt de ruimte mogelijkheden voor diversiteit in podia, projectieschermen en theateropstellingen. Ideaal voor congressen en presentaties tot 280 personen.
Op de eerste verdieping vindt u acht verschillende vergader- en conferentieruimten die ook in combinatie met de evenementenruimte gehuurd kunnen worden. De ideale plek voor kleinere vergaderarrangementen en break out sessies. Door middel van automatische schuifwanden zijn de ruimtes flexibel van omvang. Alle zalen beschikken over een beamer met scherm, draadloos internet, luchtbehandeling en airconditioning.

Trouwen
De Glazen Ruimte is aangemerkt als officiële huwelijkslocatie. Van ontvangst tot het jawoord, van diner tot receptie en feest; alles kan op één locatie worden georganiseerd. Tijdens de voorbereiding beschikt het bruidspaar over een vast aanspreekpunt. Op de grote dag zelf staat de eventmanager klaar om alle wensen in vervulling te laten gaan. De ruimte wordt geheel naar wens aangekleed en eventueel gekoppeld aan een (kleur)thema. De ruimte is uitermate geschikt voor een feest met band of DJ.

Evenementen
Voor bedrijven die hun evenement tot een succes willen maken, is De Glazen Ruimte een perfecte partner. Naast diverse multifunctionele ruimten, beschikt De Glazen Ruimte over een eigen team in zowel ontwikkeling als uitvoering; CuliPro. CuliPro  realiseert de ontwikkeling, organisatie en uitvoering van evenementen in binnen- en buitenland. Daarnaast werken zij veel samen met vaste partners, wat zorgt voor korte communicatielijnen. Hierdoor zijn wij goed in staat te voldoen aan de wensen van onze klanten en deze te vertalen naar concepten op maat.

 

Ligging
De Glazen Ruimte is goed te bereiken vanaf de A2 en A27 en heeft volop parkeergelegenheid. Het parkeren wordt professioneel begeleid, bij overcapaciteit worden er pendelbusjes ingezet. Deze kunnen tevens op en neer rijden vanaf station Maarssen. Vanuit station Utrecht centraal rijdt een directe buslijn naar de locatie.

Straatweg 1b/c
3604 BA  MAARSSEN/UTRECHT
Tel:  +31 (0)346 581 700
Fax: 0346-581 705
E-mail: info@deglazenruimte.nl
Website: www.deglazenruimte.nl

 

Categorie: Congrescentra, Overige locaties

Publicaties over De Glazen Ruimte:

Geen publicaties beschikbaar.

Gerelateerde artikelen  
07-12-2009 Nieuws Effect Ivent gaat voor 2e editie in januari 2010
25-08-2007 Nieuws Hart van Holland breidt uit met De Loods
30-06-2009 Nieuws Den Bosch krijgt vanaf 2010 groot vergader- en congrescentrum in Brabanthallen …
13-06-2018 Video Een kijkje binnen De Wereld van TOBACCO Amsterdam
01-08-2007 Nieuws Metamorfose de Rijsserberg groot succes
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,4 seconden.